Друга лігаНовиниТопЧемпіонат області

Першість області: «Олімп» розбив «Яструба», «Галич» і ФА «Прикарпаття» перемагають, результати 10-го туру



6 листопада відбувся 10-й тур чемпіонату Івано-Франківської області у Другій лізі сезону 2022-2023 років.

Центральний матч туру відбувся в Рогатині між номінальними господарями «Яструбом» і татарівським «Олімпом». У першому таймі команди ще тримали інтригу, швидким голом відзначився Андрій Сапа, а протягом двох хвилин у кінці першої половини гри команди розмінялися голами – Роман Федунишин зрівняв рахунок на табло, а Іван Хопта знову вивів гостей вперед – 1:2.

У середині другого тайму голи Назарія Макаревича і Мар’яна Блонського зняли питання щодо переможця поєдинку – 1:4. «Яструб» намагався повернутися у гру, Володимир Британ скоротив відставання реалізувавши пенальті, але в кінці матчу крапку поставив Іван Хопта – 2:5.

«Галич» не відпускає «Олімп» у відрив, перемігши команду СДЮСШОР «Прикарпаття». До перерви Ігор Тимків і Вадим Гуменюк створили подвійну перевагу галичанам, а в другому таймі команди розмінялися взяттям воріт. Спочатку Арсен Комар відквитав один гол, а Юрій Вовчук відновив перевагу «Галича» у два голи – 3:1.

На третє місце у турнірній таблиці виходить ФА «Прикарпаття», перегравши «Бурштин» на його полі. А перемогу команді Володимира Салія принесли голи Дениса Остафійчука на прикінці першого тайму і Олександра Пащака на старті другої половини гри з 11-метрової позначки – 0:2.

Підтягується до лідерів і «Снятин», який завдяки голу Михайла Лукинюк і дубля Володимира Романюк завдає поразку «Ліцей-Вікторії», які відзначились двічі у воротах гостей – 2:3.

«Прикарпаття-Тепловик» U-18 в «суху» переграє делятинський «Прут». Перший гол записано на воротаря Миколу Ключівського, який відзначився автоголом, а в другому таймі забивали Олег Веприк і Артур Зеленецький – 3:0.

Болехівські «Карпати» здобувають впевнену перемогу над «Хутровиком». До середини першого тайму команди розмінялися голами – Роман Вігак вивів «карпатівців» вперед, а Дмитро Швед зрівняв рахунок. Надалі забивали тільки підопічні Олега Сосєнкова. Ще до перерви Дмитро Винник і Віталій Сокирко зміцнили перевагу «Карпат», а в другому таймі Ігор Дарвай поставив крапку – 4:1.

Першість Івано-Франківської області, 10 тур, 6 листопада

«Прикарпаття-Тепловик» U-18 – «Прут» (Делятин) – 3:0
Голи: Ключівський (13), Веприк (67), Зеленецький (70)

ФК «Бурштин» – ФА «Прикарпаття» (Ів. Франківськ) – 0:2
Голи: Остафійчук (41), Пащак (48)

«Ліцей-Вікторія» (Ів.-Франківськ) – ФК «Снятин» – 2:3
Голи: Угринюк (36), Рижко (79) – Лукинюк (9), Романюк (50, 60)

«Яструб» (Поляниця) – «Олімп» (Татарів) – 2:5
Голи: Федунишин (32), Британ (77) – Сапа (10), Хопта (34, 85), Макаревич (61), Блонський (65),

«Карпати» (Болехів) – «Хутровик» (Тисмениця) – 4:1
Голи: Вігак (15), Винник (38), Сокирко (45+2), Дарвай (57) – Швед (22)

СК «Галич» – СДЮСШОР «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 3:1
Голи: Тимків (40), Гуменюк (45), Вовчук (59) – Комар (55)

Ознайомитися з турнірною таблицею першості Івано-Франківської області можна ТУТ.

Фото Ореста Третяка (з матчу «Яструб» – «Олімп»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!