Коломийський р-нНовиниРайони

Коломийський р-н: «Довбушівець» продовжує лихоманити, «Підгір’я», «Факел» і «Перспектив» не помічають суперника, результати 8-го туру



6 листопада відбувся 8-й тур чемпіонату Коломийського району – «Лісна Слобідка» присоромила «Довбушівець», «Вовки» в кінці матчу виривають перемогу, а «Вихор» не відстає від лідерів.

Група А, 8 тур, 6 листопада

У «Підгір’я» не виникло проблем в матчі з ФК «Мишин», яких розбили на власному полі. Команда з Іванівців ще в першому таймі розклала всі крапки над «І», реалізувавши 4 свої моменти – дублем відзначився Михайло Головецький і по голу забили Роман Ващук і Василь Харук. А в другій половині гри результат до не пристойного довели Роман Ващук (дубль в активі), Микола Палійчук та Іван Негід. Гол Віталія Свищука у ворота «Підгір’я» не змінив фінальної картини – 7:1.

«Хлібичин» також здобуває впевнену домашню перемогу над ФК «Голосків». Гості після несподіваної перемоги над «Довбушівцем» не змогли скласти конкуренції на футбольному полі команді з Лісного Хлібичину. Господарі до середини першого тайму забили двічі, голи в активі Олександра Остапіва та Івана Яковишина, на що «Голосків» відповів однією результативною дією у виконанні Дениса Турянського. По перерві «Хлібичин» зміцнив свою перевагу – забитими м’ячами відзначились Іван Яковишин і Анатолій Сморжанюк – 4:1.

Чергової поразки зазнає «Довбушівець». На цей раз успішний візит до Печеніжину здійснила команда Лісної Слобідки. Драма поєдинку розгорнулась у другому таймі. Протягом 10-ти хвилин (на 48 і 57-й) Орест Семців, який вийшов з лави запасних, приголомшив господарів, які не могли оговтатись майже до кінця поєдинку. Лише на 83 хвилині Тарас Козяк реалізував пенальті, давши надіє «Довбушівцю» на залікові очки, але забивали не вони. Орест Семців оформив хет-трик і голом у воротах Василя Сметанюка відзначився Роман Гаврилюк – 1:4.

«Отинія» здобуває всього другу перемогу у чемпіонаті, здолавши «Княгинин». Героєм матчу став Михайло Маснюк відзначившись хет-триком, а його «Отинія» святкувала перемогу з рахунком 5:2.

Підгір’я (Іванівці) – Мишин – 7:1
Хлібичин (Лісний Хлібичин) – Голосків – 4:1
ДОЗ (Коломия) – Вікторія (Велика Кам’янка) – 2:0
Довбушівець (Печеніжин) – Лісна Слобідка – 1:4
Княгинин (Підгайчики) – Отинія – 2:5

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Коломийського району Групи «А» можна ТУТ.

Група Б, 8 тур, 6 листопада

«Вовки» в кінці матчу виривають перемогу у ФК «Борщів» на його полі. Відкрив рахунок на 17-й хвилині Іван Козоріз на користь господарів, але гол у роздягальню забив свіжий Василь Різун. У другому таймі команди довший час не могли переважити чашу терезів на свою користь, і тільки на 86-й хвилині Олександр Староселиць приносить чергові три бали до скарбнички «Вовків» – 1:2.

«Факел» не помітив на полі свого опонента – «Покуття» (Підвисоке). Іван Костинюк, Ярослав Пустовар, двічі Ярослав Гнатюк і Максим Гоянюк ще до перерви вирішили долю поєдинку. А в другому таймі відзначився Микола Свірідов і хет-трик оформив Максим Гоянюк. Один гол в активі «Покуття» – автогол Володимира Скальчука – 8:1.

«Прут» зміцнився на третьому місці. Швидкий гол на 8-й хвилині Михайла Загарука вивів «Стецеву» вперед, але Дмитро Волощук і дубль Миколи Котлярчука змінили ситуацію на користь «Прута». В кінці матчу Іван Никифорук скоротив відставання «Стецевої» до мінімуму, але на більше команда не спромоглася – 3:2.

До верхньої частини турнірної таблиці піднімаються «Ганьківці», які переграли вдома «Рибницю». Микола Ковблюк у першому таймі вивів команду Новоселиці вперед, але по перерві «Ганьківці» позбавили можливості супернику зачепитися за очки. Іван Ісарик, Іван Тимчук і Василь Николайчук приносять перемогу господарям – 3:1.

«Єдність» завдяки реалізованому пенальті Олександра Самуляка переграє красноставецький «Колос» – 1:0, а «Черемош» вириває три очки у матчі з «Колосом» Белелуя. До 70-ї хвилини рахунок зберігався нічийним 2:2, але Олександр Гоян і двічі в самій кінцівці матчу Сергій Гузак приносять перемогу команді Залуччя – 2:5.

Прут (Прутівка) – Стецева – 3:2
Колос (Белелуя) – Черемош (Залуччя) – 2:5
Ганьківці – Рибниця (Новоселиця) – 3:1
Факел (Троїця) – Покуття (Підвисоке) – 8:1
Єдність (Балинці) – Колос (Красноставці) – 1:0
Борщів – Вовки (Вовчківці) – 1:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Коломийського району Групи «Б» можна ТУТ.

Група В, 8 тур, 6 листопада

Як і в попередніх групах, у групі «В» також не обійшлося без розгрому.

«Перспектив» в «суху» знищив «Дністер» з Копачинців. Двічі відзначились Дмитро Старків і Адріан Скляр, і по голу в свій актив записали Олег Старків, Ігор Сойко, Іван Брус і Денис Бойчук – 8:0.
«Семенівка» у другому таймі дотиснула «Альянс». До перерви на голи Сергія Чикура та Івана Урбанського у складі команди з Далишево дублем відповів Володимир Сиротин, а в другій 45-хвилинці Михайло Куцик і Сергій Чикур (дубль в активі) приносять перемогу «Семенівці» – 4:2.

«Вихор» не мав проблем у матчі з ФК «Торговиця». Саме гравець «Торговиці», Назар Калинчук, на 6-й хвилині відкрив рахунок, але до перерви двічі Іван Скіцько і гол Ігоря Неміши змінили лідера у поєдинку. У другому таймі дубль Михайла Тесличко і забиті м’ячі Романа Яців і Коскянтина Шепетюка довели рахунок до розгромного – 7:1.

Не склали конкуренції у матчі «Скалам» гості зі Старого Гвіздця. Тарас Бойків, Ігор Палагіцький, Іван Яремієк і Василь Михайлич встановили фінальний результат 4:0.

«Яспіль» привозить з Вікна важку перемогу над місцевою командою. У першому таймі Петро Візінський вивів Ясенів-Пільний вперед, а по перерві Олександр Стефурак зрівняв рахунок. Перемогу «Яспілю» приніс Микола Матієк на 75-й хвилині – 1:2.

Єдина нічия у 8-му турі зафіксована в Чернятині між місцевим «Колосом» і «Дністром» з Городниці. Назар Філіповський на 9-й хвилині вивів «Дністер» вперед, а до перерви Ігор Бойчук і Віталій Заячківський змінили лідера на «Колос». Матч йшов до завершення, як Василь Віннічук на 89-й хвилині врятував «Дністер» від поразки – 2:2.

Перспектив (Рашків) – Дністер (Копачинці) – 8:0
Вікно – Яспіль (Ясенів-Пільний) – 1:2
Колос (Чернятин) – Дністер (Городниця) – 2:2
Альянс (Далишево) – Семенівка – 2:4
Вихор (Тишківці) – Торговиця – 7:1
Скали (Чортовець) – Старт (Старий Гвіздець) – 4:0

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «В» можна ТУТ.

Фото ФК «Вікторія» (Велика Кам’янка)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!