Друга лігаНовиниТопЧемпіонат області

Першість області, 7-й тур: «Юність» громить кутські «Карпати» у центральному матчі туру



У середу, 28 жовтня, відбувся 7-й тур першості області з футболу, після якого команди щільно розмістилися у турнірці, окрім першої та останньої команд чемпіонату.

В Кутах зустрілись лідери чемпіонату – «Карпати» приймали «Юність» Верхня. У першому таймі Гудак і Герин забитими м’ячами задали комфортну перевагу гостей перед другою частиною матчу, в якому верхнянська команда забила ще двічі та здобула загальну перемогу з рахунком 0:4.

Поразка «Карпат» Кути відкинула їх на третє місце в турнірній таблиці, а на друге виходять «Вербівці», котрі впевнено переграли аутсайдера змагань тлумацьке «Придністров’я» 4:1.

До лідерів підтягнулися коршівський «Сокіл» і «Нептун-Покуття». Колектив з Коломийщини завдав розгромної поразки «Касові», а заболотівська команда здійснила вдалий вояж у Старі Богородчани перемігше місцеві «Карпати» 0:3.

«Хутровик» покидає передостаннє місце завдяки мінімальній перемозі над «Карпатами» з Болехова на їхньому полі з рахунком 1:2. Єдину нічию в турі розписали команди з Городенківського району – «Обрій» і «Колос Городенківщини» по разу відзначились у воротах один-одного 1:1.

Першість області, 7 тур, 28 жовтня

Карпати Бл — Хутровик – 1:2
Обрій — Колос Городенківщини – 1:1
Карпати Кт — Юність – 0:4
Вербівці — Придністров’я – 4:1
Сокіл — Касова – 4:0
Карпати СБ — Нептун-Покуття – 0:3

Ознайомитися з турнірною таблицею Першості області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!