Друга лігаНовиниТопЧемпіонат області

Першість області, 2-й тур: «Юність» і «Вербівці» здобувають по другій перемозі



4 жовтня відбувся 2-й тур чемпіонату області в Другі лізі, за результатами якого дві команди набирають максимум очок.

Досить легку перемогу здобула вехнянська «Юність» в Тлумачі проти «Придністров’я». Вже на 3-й хвилині гості вели в рахунку 0:2. Дубль Москалика приголомшив суперника на старті матчу, котрі не могли оговтатись до кінця першого тайму. А верхнянці лише нарощували свою перевагу. Третій гол забив Дмитрів, котрий майстерно поклав м’яч головою у дальній кут воріт Самборського. Лише при рахунку 0:5 «Придністров’я» відквитало один гол. Після розіграшу кутового м’яч потрапив до Яцика і той стоячи без опіки на дальній стійці влучно замкнув розіграш. У другій половині гри команди ще по разу відзначились у воротах суперника, завершивши поєдинок з хокейним рахунком 2:6.

Другої перемоги на старті чемпіонату здобули і «Вербівці». Граючи на виїзді з тисменицьким «Хутровиком» підопічні Москвина дотиснули суперника у другому таймі. Забивши два голи «Вербівці» повторили результат першого туру в Кутах. Також у другому таймі кутські «Карпати» завдали поразки «Соколу» на їхньому полі з рахунком 2:3 – всі п’ять голи учасники дійства провели в другій половині гри.

Результативний матч видали старобогородчанські «Карпати» і чернятинський «Обрій». «Карпати» забили швидкий гол, проте гості зуміли переламати хід поєдинку і двічі розписалися у воротах господарів. Ще до перерви «Карпати» зрівняли рахунок, пішовши на відпочинок за рахунку 2:2. А в другому таймі «Обрій» провів три результативні атаки та здобув переконливу звитягу 2:5.

В інших матчах «Нептун-Покуття» по голу в кожному з таймів забезпечив собі перемогу в поєдинку з болехівськими «Карпатами», а у Вільхівцях, на стадіоні «Чайка», місцевий «Колос Городенківщини» розійшовся без гольовою нічиєю з «Касовою».

Першість області, 2 тур

Хутровик — Вербівці – 0:2
Сокіл — Карпати Кт – 2:3
Карпати СБ — Обрій – 2: 5
Нептун-Покуття — Карпати Бл – 2:0
Колос Городенківщини — Касова – 0:0
Придністров’я — Юність – 2:6

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!