Коломийський р-нНовиниРайони

Коломийський р-н: «Лісна Слобідка» здолала конкурента, «Вовки» виривають перемогу в кінці матчу, «Семенівка» закріпилася на другому місці, результати 10-го і 11-го турів



2 квітня розпочали весняну частину районного чемпіонату учасники групи «А», лідер групи «Б» завершив перше коло без очкових втрат, а група «В» відзначилась високою результативністю, в середньому 5 м’ячів за гру.

Група А, 10 тур, 2 квітня

Поновлення чемпіонату в групі «А» відбулось протистоянням лідерів – «Лісна Слобідка» приймала «Підгір’я». Господарі до середини першого тайму створили комфортну перевагу у два м’ячі – на 6-й хвилині рахунок відкрив Роман Гаврилюк, а на 18-й Святослав Малярчук подвоїв перевагу «Лісної Слобідки». Гравцям «Підгір’я» не вдалося забити у ворота Богдана Андруховича, а єдиний м’яч у їх активі – автогол Миколи Гришука в кінці матчу (невдалий дебют у сезоні для гравця). 2:1 – «Лісна Слобідка» одноосібно очолила групу «А».

«Довбушівець» завдяки виїзної перемозі над «Княгининим» піднімається на друге місце в турнірці… хоча сам матч проти аутсайдера для печеніжинців склався не простим. У середині першого тайму команди по разу відзначилися у воротах один одного – відкрив рахунок гравець з Підгайчиків Роман Шпак, а зрівняв Андрій Андріяшко. Розв’язка поєдинку відбулась в останні 10 хвилин – Тарас Козяк вивів «Довбушівець» вперед, а Ілля Безпрозваний його зрівняв. Проте перемогу, ледь не перед фінальним свистком, для гостей вирвав Тарас Козяк, який оформив дубль – 2:3.

«Хлібичин» завдяки голу Івана Яковишина на 32-й хвилині вирвав перемогу в «Отинії» – 1:0, а «ДОЗ» у другому таймі дотиснув «Голосків», відзначились Ярослав Шепетюк та Олег Мацюк – 2:0.

Перший тайм поєдинку «Мишин» – «Вікторія» відзначився чотирма взяттями воріт. На дубль Романа Чукура гості з Великої Кам’янки відповіли голами Володимира Приймака та Олега Тепчука. У другому таймі перемогу «Вікторії» приніс Максим Середюк, реалізувавши свій момент на 79-й хвилині – 2:3.

Княгинин (Підгайчики) – Довбушівець (Печеніжин) – 2:3
Отинія – Хлібичин (Лісний Хлібичин) – 0:1
Лісна Слобідка – Підгір’я (Іванівці) – 2:1
Голосків – ДОЗ (Коломия) – 0:2
Мишин – Вікторія (Велика Кам’янка) – 2:3

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Коломийського району Групи «А» можна ТУТ.

Група Б, 11 тур, 2 квітня

У першому колі «Факел» здолав усіх суперників, останнім став ФК «Борщів». Команда з Троїці у кожному з таймів розписалася у воротах Миколи Филипюка. Відкрив рахунок Микола Свірідов на 44-й хвилині, а Богдан Савин на 89-й подвоїв результат – 0:2.

У Вовчківцях місцеві «Вовки» виграли перестрілку в «Єдності». Команди активно розпочали поєдинок забивши три голи на початку матчу. Відкрив рахунок гравець команди гостей Владислав Корбутяк, але господарі швидко відповіли супернику – Степан Захарук і Віталій Ленько. Проте на перерву команди пішли за рівного рахунку (2:2) – Василь Микитеєк вдало вийшов на заміну замість Тараса Никифорчина. У другому таймі команди розмінялися взяттям воріт – Михайло Савчук забив за «Вовків», а Віктор Пашанюк – «Вовкам». Матч йшов до завершення, як на останніх хвилинах Степан Захарук з 11-метрової позначки вириває перемогу для господарів – 4:3.

Третя позиція в турнірній таблиці зберігається за «Прутом», який на виїзді переграв «Рибницю». До 10-ї хвилини команди обмінялися влучними ударами – Степан Кусяк вивів господарів вперед, а Дмитро Волощук зрівняв рахунок. По перерві команда з Прутівки організувала два гольові моменти, які завершили Федір Кейван і вдруге відзначився Дмитро Волощук, на що «Рибниця» відповіла голом Миколи Ковблюка – 2:3.

Активно розпочала весняну частину змагань «Стецева», яка після впевненої перемоги над «Покуттям» (3:0), вдома розгромила «Черемош». За господарів дублем відзначились Сергій Біляр та Іван Никифорук і гол у свій актив записали Володимир Матейчук, який поклав початок розгрому суперника, та Петро Дідух. «Черемош» голом Вадима Факаса всього лише згладив свою поразку. 6:1 – «Стецева» йде слідом за «Прутом».

«Колос» Красноставці ще у першому таймі в матчі з ФК «Ганьківці» не залишив шансів супернику на залікові бали – голами відзначились Олександр Саєнко, Степан Шумко та Іван Ісарук. У другому таймі «Ганьківці» завдяки Василю Гаврилюку відквитали один м’яч – 3:1.

У матчі аутсайдерів «Покуття» в останній 15-хвилинці вирвало перемогу в «Колоса» з Белелуї . На 77-й хвилині Андрій Бигар відкрив рахунок, а Андрій Шах на 86-й його подвоїв – 2:0.

Колос (Красноставці) – Ганьківці – 3:1
Стецева – Черемош (Залуччя) – 6:1
Покуття (Підвисоке) – Колос (Белелуя) – 2:0
Вовки (Вовчківці) – Єдність (Балинці) – 4:3
Рибниця (Новоселиця) – Прут (Прутівка) – 2:3
Борщів – Факел (Троїця) – 0:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Коломийського району Групи «Б» можна ТУТ.

Група В, 11 тур, 2 квітня

«Сухі» розгроми над суперником здобули «Перспектив» і «Колос». Перші вколотили 4 м’ячі у ворота «Старту» ще до перерви (Дмирто Старків, Андрій Мандич і двічі Адріан Скляр), а чернятинці стільки ж «Альянсу», у першому таймі відзначились Георгі Наврозашвілі і Сергій Ікалюк, по перерві Іван Яремієк, Василь Шевчук. В обох матчах 4:0.

З рахунком 5:2 домашню перемогу святкувала «Семенівка» над «Вихором. У воротах гостей відзначились Сергій Чикур дублем і по голу Іван Шевчук, Іван Урбанський та Володимир Борецький.

Такий й же результат зафіксовано в Городниці між тутешнім «Дністром» і ФК «Вікно». За господарів відзначились Микола Федорів, Назар Філіповський, Руслан Паньків і двічі Василь Віннічук. У складі «Вікна» дубль в активі Андрія Липка – 5:2.

«Дністер» (Копачинці) і «Яспіль» розписали результативну нічию – 2:2. У складі «Дністра» дубль Захара Домківа, а за «Яспіль» забили Андрій Бойків і Микола Матієк.

Старт (Старий Гвіздець) – Перспектив (Рашків) – 0:4
Альянс (Далишево) – Колос (Чернятин) – 0:4
Семенівка – Вихор (Тишківці) – 5:2
Дністер (Городниця) – Вікно – 5:2
Дністер (Копачинці) – Яспіль (Ясенів-Пільний) – 2:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Коломийського району Групи «В» можна ТУТ.

Фото ФК «Хлібичин»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!