Калуський р-нНовиниРайони

Калуський р-н: «Колос» у центральному матчі здобуває перемогу, «Сокіл» і «Сваричів» йдуть у відрив, результати 4-го туру



В неділю, 9 жовтня, відбулись матчі 4-го туру чемпіонату Калуського районну – «Колос», «Збора», «Сокіл», «Сваричів» без очкових втрат.

Група A, 4 тур, 9 жовтня

«Збора» у домашньому матчі здобуває третю перемогу у чемпіонаті. Гості з Верхньої не змогли зламати захист зборівської команди, натомість Михайло Гошовський чотири рази виймати м’яч із власних воріт. 4:0 – «Збора» одноосібно очолила групу.

В Берлогах у результативному матчі між місцевою «Зорею» і ФК «Войнилів» перемогу здобули господарі з рахунком 6:3, а в Негівцях однойменна команда розійшлася мировою з ФК «Довгий Войнилів» – 1:1.

Зоря (Берлоги) – Войнилів – 6:3
Збора – Верхня – 4:0
Негівці – Довгий Войнилів – 1:1
Рух (Вістова) – Гуменів – перенесено

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Калуського району Група A можна ТУТ.

Група B, 4 тур, 9 жовтня

Вже після трьох матчів «Сокіл» і «Сваричів» йдуть у відрив, перевага над третьою командою складає 5 очок. Голинська команда завдяки дублю Ігоря Литвина і голам Віталія Андрейка, Сергія Дюга і Євгена Ляховича перестріляла «Єдність» – 5:3, а «Сваричів» у домашньому матчі зламав спротив ФК «Перекоси». Голи Романа Мельника, Олега Локатиря і Степана Марчука забезпечили перемогу господарям – 3:2.

Перші перемоги в чемпіонаті здобувають ФК «Новиця», яка вириває 3 залікові бали в Дубі – 4:5, і «Мостище», перегравши «Станькову» завдяки голам Костянтина Кобута, Андрія Тимчишина і Сергія Ткаченка – 1:3.

Станькова – Мостище – 1:3
Сваричів – Перекоси – 3:2
Карпати (Дуба) – Новиця – 4:5
Сокіл (Голинь) – Єдність (Середній Бабин) – 5:3

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Калуського району Група B можна ТУТ.

Група C, 4 тур, 9 жовтня

У групі «С» відбулись всього два матчі – поєдинок між «Рубань» і «Велдіж» перенесено.

«Станківці» здобувають першу перемогу в чемпіонаті, здолавши на виїзді яворівський «Нафтовик» – 1:2. Також дебютна звитяга у поточному сезоні в активі гошівського «Прикарпаття». На хет-трик Романа Яремка команда з Обононні відповіла одним влучним ударом – 3:1.

Нафтовик (Яворів) – Станківці – 1:2
Прикарпаття (Гошів) – Оболонь (Оболоння) – 3:1
Рубань (Велика Тур`я) – Велдіж (Шевченкове) – перенесено

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Калуського району Група C можна ТУТ.

Група D, 4 тур, 9 жовтня

Центральний матч туру відбувся в групі «D» – в Ціневі місцевий «Колос» париймав «Студінку». Команди уже з перших хвилин кинулися в атаку. Першою відзначилися господарі –Василь Халусяк поповнив свій бомбардирський лік голів. Під завісу першого тайму «Студінка» зрівняла рахунок завдяки влучному удару з одинадцятиметрової позначки Романа Миная.

В другому таймі «Колос» реалізував одну із своїх нагод, змусивши помилитися захист гостей. Після невдалого «виносу» м`яча Дутчаком (примітка – воротарем «Колоса» в минулому) Олег Мазур зрізав «смугастого» у свої ворота. 2:1 – перемога «Колоса», а з нею і перше місце в турнірній таблиці (за матеріалом ФК «Колос» Цінева).

Мінімальні перемоги здобули «Завадка», яка переграла «Штурм» – 1:0, і «Тризуб», який переграв «Підгірки» на його полі – 2:3.

Колос (Цінева) – Студінка – 2:1
Завадка – Штурм (Сівка Калуська) – 1:0
Підгірки (Калуш) – Тризуб (Старий Угринів) – 2:3

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Калуського району Група D можна ТУТ.

Фото ФК «Сваричів» (з матчу «Сваричів» – «Перекоси»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!