Івано-Франківський р-нНовиниРайони

Івано-Франківський р-н: «Карпати» і «Металіст» лідери у своїх групах, а в групах «B», «D», «E» – двовладдя, результати 3-4 турів



9 жовтня завершилися чергові тури чемпіонату Івано-Франківського району, за підсумком якого окреслюються лідери в групах.

Група A, 4 тур, 9 жовтня

«Бистриці» не вдалося відібрати перші очки в «Карпат», тим більше на його полі. Старобогородчанський колектив тричі вразив ворота гостей – 3:0 і впевнене лідерство в групі.

Слідом за «Карпатами» у турнірній таблиці розмістився «Авангард», який вдома здолав угринівський «Сокіл». У першому таймі команди розмінялися взяттям воріт – на гол Олега Кудли гості відповіли голом Сергія Заріцького. По перерві Сергій Заріцький вдруге відзначився у воротах Миколи Цап’юка, але зробив це у кінці матчу. Михайло Іванишин і автогол Миколи Цап’юка принесли перемогу «Авангарду» – 3:2

Ще одна команда з Угринова зазнала поразку від «Юніора» на його полі. Долю матчу визначив єдиний гол на 17-й хвилині у виконанні Івана Надольського – 1:0.

«Сілець» розписав вдома результативну нічию з павлівським «Соколом», для яких – перша втрата очок. Ростислав Вовк, Богдан Червоняк і Андрій Рубинець намагались здобути для «Сільця» перемогу, але суперник стільки ж відповів у їхні ворота – 3:3.

Юніор (Лисець) – Угринів – 1:0
Сокіл (Підлісся) – Мединя – 3:2
Сілець — Сокіл (Павлівка) – 3:3
Карпати (Ст. Богородчани) – Бистриця (Ст. Лисець) – 3:0
Авангард (Загвіздя) – Сокіл (Угринів) – 3:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група A можна ТУТ

Група B, 4 тур, 9 жовтня

«Клубівці» і «Марківці» з рахунком 2:1 на виїзді обіграли своїх суперників. Перші справились з ФК «Старі Кривотули», а «Марківці» граючи у Ганнусівці вирвали перемогу у місцевого «ІМГа» завдяки переможному голу Микити Луценка на 74-й хвилині.

Хет-трик Григорія Тихонюка приніс перемогу «Дністер» у матчі проти «Оболоні» з рахунком 3:0, а «Цегельник» у виїзному поєдинку здолав «Стримбу» – 1:2.

Стримба (Липівка) – Цегельник (Нові Кривотули) – 1:2
Дністер (Побережжя) – Оболонь (Милування) – 3:0
ІМГа (Ганнусівка) – Марківці – 1:2
Старі Кривотули – Клубівці – 1:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група B можна ТУТ.

Група C, 4 тур, 9 жовтня

Чергову перемогу здобуває «Металіст», перегравши на своєму полі ФК «Хриплин». Забиті голи Олександром Остапчуком і Ярославом Сем’янчуком у ворота суперника принесли перемогу «Металісту» – 2:0.

«Старуня» без надмірних зусиль кладе до своєї скарбнички три залікові бали – у домашньому матчі бита «Радча». Пів команди Старуні розписались у воротах гостей – Андрій Чередниченко, Ігор Чередниченко, Андрій Сав’юк, Анатолій Грицюк, Віталій Данилюк і Василь Цоцко – 6:0.

Дебютну перемогу в районних чемпіонатах «СК Чукалівка» здобула в рідних стінах над тисменичанським «Арсеналом». Єдиним і переможним голом відзначився Дмитро Недобійчук – 1:0.

На «Хет-трик Арені» в Івано-Франківську «Зоря» розписала нічию з «Колосом» – 1:1, а «Олімпія» здобула виїзну перемогу над «Фортуною» -1:3.

Зоря (Черніїв) – Колос (Братківці) – 1:1
Фортуна (Березівка) – Олімпія (Камінне) –1:3
СК Чукалівка – Арсенал (Тисменичани) – 1:0
Металіст (Івано-Франківськ) – Хриплин – 2:0
Старуня – Радча – 6:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група C можна ТУТ.

Група D, 4 тур, 9 жовтня

Драматична кінцівка відбулась в Майдані між місцевим «Легіоном» і «Угорниками». У першому таймі Андрій Бибик вивів господарів вперед, а в другій половині гри Роман Бойцан зрівняв рахунок. Матч йшов до завершення, як на останніх хвилинах (а то й секундах) команди вчергове розмінялися голами – у складі «Легіон-1» відзначився Назарій Король, а в команді гостей гол в активі Максима Муляка – 2:2.

«Флоренс-Ніка» не мала проблем в матчі зі «СІЧчю» – 7:1, а чукалівський «Сокіл» вдома переграв «КіК» – 2:1.

Без втрат очок продовжує свої виступи в районному чемпіонаті «Підгір’я», яке переграло «Крихівці». Голи у другому таймі Петра Добровольського і Дмитра Курилюка у ворота Павла Павлюка принесли перемогу для «Підгір’я» з рахунком 2:0.

Флоренс-Ніка (Івано-Франківськ) – СІЧ (Микитинці) – 7:1
Підгір’я – Крихівці – 2:0
Сокіл (Чукалівка) – КіК (Івано-Франківськ) – 2:1
Легіон-1 (Майдан) – Угорники – 2:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група D можна ТУТ.

Група E, 3 тур, 9 жовтня

Продовжили свої виграшні серії зі старту сезону «Рогатин» і Загір’я-Княгиничі. Міська команда вдома «на сухо» обіграла Нижню Липицю 2:0. Обидва голи глядачі побачили вже в першому таймі, їх автори – Анатолій Бойко та один із кращих бомбардирів групи Віталій Пипчак.
«Буревісник приймали в Путятинцях одного із аутсайдерів «Букачівці» й теж не пропустили у свої ворота жодного гола, але забили тільки раз. Правда, й цього вистачило для перемоги – 1:0.

Перших очкових втрат у турнірі зазнала «Липівка», котра розписала виїзну нульову нічию з «Верхньою Липицею». Тепер в активі «Липівки» 7 пунктів, стільки ж стало у «Путятинців». Останні цього разу впевнено розібрались із Долинянами – 4:1, автором дубля у господарів став Шаді Харб.

Другі звитяги у сезоні 2022/23 рр. здобули «Жовчів» та «Лучинці». Жовчівська дружина пропустила першою у зустрічі із Залановом (на старті гри забив Руслан Федчишин). Але згодом Андрій Голубка зробив рахунок рівним, а на 75 хвилині вирішальним став гол Тараса Кучмія – 2:1

Долю протистояння між Лучинцями та Кліщівною вирішив наприкінці першої 45-хвилинки єдиний точний удар Тараса Ільківа – 1:0. (Футбол Рогатинщини).

Путятинці – Торфовик (Долиняни) – 4:1
Буревісник (Загір’я-Княгиничі) – Букачівці – 1:0
Лучинці – Кліщівна – 1:0
Рогатин – Нижня Липиця – 2:0
Верхня Липиця – Липівка – 0:0
Жовчів – Заланів – 2:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група E можна ТУТ.

Фото НФК «Металіст»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!