Калуський р-нНовиниРайони

Калуський р-н: «Збора», «Сокіл», «Рубань», «Колос» впевнено перемагають, результати 3-го туру



2 жовтня команди Калущини провели 3-й тур районного чемпіонату, в якому «Збора» і «Сокіл» з двохзначним рахунком розбили суперників.

Група A, 3 тур, 2 жовтня

Другу перемогу здобуває «Збора», яка не помітила на полі суперників з негівців, забивши у їхні ворота 12 голів.

Також по другій перемозі здобувають «Гуменів» і «Рух». Перші переграли «Довгий Войнилів» 3:1, а команда з Вістової в «суху» перемогла «Войнилів» 3:0. «Зоря» здійснила вдалий вояж у Верхню», де забивши по голу у кожному з таймів переграла місцеву команду.

Збора – Негівці – 12: 2
Верхня – Зоря (Берлоги) – 0:2
Войнилів – Рух (Вістова) – 0:3
Гуменів – Довгий Войнилів – 3:1

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Калуського району Група A можна ТУТ.

Група B, 3 тур, 2 жовтня

Голинський «Сокіл» на виїзді розгромив «Карпати». В воротах команди з Дуби розписався майже весь склад «Соколу» – Дмитро Грицак, Ігор Литвин, Євген Ляхович, Степан Максимович, Андрій Грицак, Роман Івахнюк, а в активі Віталія Андрейка хет-трик. В підсумку 3:10 на користь голинської команди.

«Мостище» перемігше у першій 45-хвилинці «Сваричів», пропустили тричі у другому таймі. А перемогу сваричівській команді принесли забиті голи Юрія Рибчака, Олега Савчука і Олега Локатира у ворота Володимира Шпирка – 1:3.

«Перекоси» впевнено переграли на своєму полі «Єдність» – 5:1, а «Новиця» і «Станькова» розписали результативну нічию – 3:3.

Перекоси – Єдність (Середній Бабин) – 5:1
Карпати (Дуба) – Сокіл (Голинь) – 3:10
Мостище – Сваричів – 1:3
Новиця – Станькова – 3:3

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Калуського району Група B можна ТУТ.

Група C, 3 тур, 2 жовтня

На стадіоні села Белеїв, де проводить домашні матчі «Рубань», номінальні господарі впевнено переграли «Нафтовик». Дублями відзначились Юрій Бабінець і Михайло Крайник, а голи Григорія Горіна і Михайла Тріща довели рахунок до – 6:2.

Другу перемогу в чемпіонаті здобуває «Оболонь», перегравши «Станківці» з рахунком 4:1, а «Велдіж» розійшовся мировою з «Прикарпаттям» – 1:1.

Велдіж (Шевченкове) – Прикарпаття (Гошів) – 1:1
Оболонь (Оболоння) – Станківці – 4:1
Рубань (Велика Тур`я) – Нафтовик (Яворів) – 6:2

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Калуського району Група C можна ТУТ.

Група D, 3 тур, 2 жовтня

«Штурм» граючи вдома не зміг чинити гідного опору «Колосу», і уже до завершення першого тайму рахунок був непристойним – 0:5. Спочатку автоголом відзначився гравець «Штурму» Михайло Микуляк. З інтервалом у дві хвилини забивали Олег Матуляк та Василь Гутак. Дублем до свого активу записав Ігор Костів.

Шостий та сьомий гол були забиті у другому таймі Василем Халусяком. Між ними щоправда м`яч побував і у сітці воріт команди з ціневи, який забив Володимир Юрчишин, але малюнку гри він не змінив. Натомість значно важливішою стала втрата основного голкіпера «Колоса» Петра Халуса, який отримав пряму червону картку. Уже в компенсований арбітром час господарі відзначилися вдруге – Олександр Яремків встановив остаточний результат матчу – 2:7 (за матеріалом ФК «Колос» Цінева).

«Студінка» впевнено заробляє стартові 3 очки, перегравши «Тужилів» з рахунком 5:1, а «Завадка» забила також 5 голів супернику, але без відповіді.

Штурм (Сівка Калуська) – Колос (Цінева) – 2:7
Студінка – Тужилів – 5:1
Тризуб (Старий Угринів) – Завадка – 0:5

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Калуського району Група D можна ТУТ.

Фото ФК «Мостище» (з матчу «Мостище» – «Сваричів»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!