МіжсезонняНовиниТопЧемпіонат області

Кубок Підгір’я: «Гарда» розпочинає з перемоги, «Пробій» з нічиї, результати 2-го туру



В неділю, 12 березня, відбулись матчі 2-го туру «Кубка Підгір’я». Всі поєдинки пройшли на полі «Хет-Трик Арени».

Сьогодні в боротьбу включилися учасники групи «В». Першими на старт вийшли калуська «Гарда» і «Яструб» з Поляниці. Перемогу в поєдинку здобула «Гарда» з рахунком 3:1.

«Вільхівці» здобули другу перемогу в турнірі декласувавши СДЮСШОР «Прикарпаття» U-17. До вчорашнього дублю Андрій Боднарук сьогодні додав хет-трик у ворота Артема Креховецького. До розгрому СДЮСШОР «Прикарпаття» долучились Андрій Василів, Ярослав Семчук та Андрій Слободян. Гол престижу у ворота досвідченого Остапа Вульчина забив Ігор Скорий, в підсумку 6:1 на користь команди Андрія Нестерука.

Кутські «Карпати» втратили шанс на вихід до «чемпіонського півфіналу». У поєдинку з «Покуттям» «карпатівцям» потрібна була тільки перемога, але обидві команди голів не забили – 0:0. Відтак, у 3-му турі «Покуття» і «Вільхівці» між собою визначать переможця групи, других задовільнить і нічия.

«Пробій» і «Нафтовик» в очному матчі голів не забили, завершивши поєдинок в нічию – 0:0. Таким чином переможець групи «Б» визначиться наступної суботи. Городенківській команді для виходу у півфінал потрібно здобути переконливу перемогу над юніорами «Прикарпаття-Тепловика».

Ознайомитися з турнірною таблицею «Кубка Підгір’я» можна ТУТ.

Фото Василя Федоріва

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!