НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 20-й тур: П’ять команд в боротьбі за друге місце



Мало того, що «Нафтовик» в останніх матчах програв боротьбу «Урагану» за чемпіонство, долиняни ще й розкрутили інтригу за «срібло» чемпіонату. У виїзному матчі з брошнівськими «Карпатами» команда Михайла Басараба зазнала поразку. Олег Матуляк і Ярослав Семчук в дебюті другого тайму приголомшили суперника, які граючи півгодини у більшості (півзахисник «Карпат» Богдан Пілянський вилучений з поля на 59-й хвилині), не могли прийти до тями – 2:0.

Осічкою «Нафтовика» скористались ряд команд, зокрема й «Сокільське». На домашньому полі тюдівці здолали «Пробій», які до цього мали чотири перемоги поспіль. Ближче до завершення першого тайму господарі забезпечили комфортний результат забивши двічі супернику – Володимир Рій на 30-й хвилині і Роман Фейчук на 42-й. По перерві Дмитро Ємчук забив гол у ворота «Сокільське», але цього було замало для здобуття результату. 2:1 – тюдівська команда вже друга у таблиці.

За набраними очками з «Нафтовиком» зрівнялась «Ніка-Вовчинець». Франківці на виїзді забили по голу в кожному з таймів у ворота «Варатика». На 19-й хвилині пенальті реалізував Андрій Боднарук, а Юрій Щербаков подвоїв результат на 67-й хвилині. Ігор Крамар відквитав один гол з 11-метрової позначки, проте на більше «Варатик» не спромігся – 1:2.

«Покуття» не надто гостинно прийняло сусідів з «Турки». Ростислав Нападюк та Сергій Іванців чергуючись забили чотири м’ячі на двох, між якими також дублем вклинився гравець «Турки» Микола Лазорик. А крапку в матчі поставив Мирослав Камрадський на 85-й хвилині. 5:2 на користь «Покуття», яке посідає шосте місце, але відставання від «Сокільське» всього 3 очка і дві гри в запасі.

Чемпіонат області, 20 тур, 6 червня

Карпати БО — Нафтовик – 2:0
Покуття — Турка – 5:2
Сокільське — Пробій – 2:1
Варатик — Ніка-Вовчинець – 1:2
Прикарпаття-Тепловик — Бескид – 7 червня

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!