НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Дозаявка ФК «Пробій»: Олександр Карапка, Андрій Савчук в команді



Городенківський «Пробій» оновив заявку на другу частину сезону. Серед новачків команди – Олександр Карапка (на фото), Ростислав Нападюк, Андрій Савчук і Роман Харук.

Олександр Карапка (05.10.1990) – півзахисник. Вихованець чернівецької футбольної школи «Буковина». Виступав за аматорські команди чемпіонату Чернівецької області: ФК «Путила», «Колос-Підгір’я» (Сторожинець) та ФК «Волока». У 2017 провів першу частину сезону в чемпіонаті Другої ліги ПФЛ за «Буковину» (Чернівці). З 2018 року виступав за «Покуття» (Коломия), який бере участь в чемпіонаті України серед аматорів.

Ростислав Нападюк (01.11.2001) – нападник. Вихованець коломийського футболу, останні роки провів у «Покутті» (Коломия), з командою виступав у чемпіонаті України серед аматорів.

Андрій Савчук (18.03.1994) – півзахисник. Вихованець чернівецького футболу. Пройшов школу донецького «Шахтаря», виступав за «Шахтар-3». Перейшов з ФК «Епіцентр» (Дунаївці, Хмельницька обл.), з командою виступав у чемпіонаті України серед аматорів.

Натомість команду покинули нападник Максим Федорович (продовжить карєру в Чернівецькій області), Микола Липчук (ФК «Підгіря» Іванівці), Сергій Ікалюк (ФК «Котиківка», Городенківський р-н), Іван Гнат.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!