НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Вільхівці» на мажорній ноті завершують осінню частину



27 листопада відбувся останній матч чемпіонату Івано-Франківської області в поточному році – в рамках перенесеного матчу 8-го туру «Варатик» приймав ФК «Вільхівці».

Команда Андрія Нестерука прогнозовано з перших хвилин взяла м’яч під свій контроль і раз за разом створюючи небезпеку біля воріт господарів. На 8-й хвилині «Вільхівці» втратили можливість вийти вперед, коли ворота Ігоря Гавадзюка врятувала стійка. Але через 10 хвилин Василь Блащук з м’ячом опинившись перед кіпером, якого спочатку обманним рухом положив на газон, після чого пробив у практично пусті ворота – 0:1. За дві хвилини гості заробили право на пробиття 11-метрового – Віталій Назарійчук збив Андрія Боднарука у карній зоні, сам постраждалий і реалізував вирок арбітра розвівши м’яч і воротаря по різних сторонах воріт – 0:2. Ще до перерви «Вільхівці» забили й третій гол, відзначився Андрій Слободян – 0:3.

Чемпіонат області: «Вільхівці» на мажорній ноті завершують осінню частину 2

У другому таймі команди розмінялися двома голами. «Вільхівці» довели рахунок до розгромного завдяки забитим м’ячам Мирослава Камрадського та Андрія Слободяна – 0:5, після чого «Варатик» дещо пом’якшив свою поразку. На 77-й Едуард Ключко відквитав один гол, а на 84-й Віталій Назарійчук другий.

В підсумку 2:5 – «Вільхівці» здобувають чергову перемогу і наздоганяють «Ураган» по набраних очках, але маючи кращу різницю забитих і пропущених м’ячів випереджають черніївців, і як мінімум до весни залишаються на вершині турнірної таблиці. На протилежному полюсі таблиці без змін – «Варатик» залишається з нулем у графі зароблених очок, вище – «Бескид» з 3-ма балами.

Чемпіонат Івано-Франківської області, 8 тур

«Варатик» (Коломия) – ФК «Вільхівці» – 2:5 (0:3)

Голи: Ключко (77), Назарійчук (84) – Блащук (18), Боднарук (20, пен), Слободян (29, 70), Камрадський (53)

«Варатик»: Гавадзюк, Базюк, Гришук, Назарійчук, Гаврилюк, Іваничук П., Іваничук В., Ключко, Левандович, Стасюк (Авілов, 81), Ткачук (Делейчук, 55)

«Вільхівці»: Борсук, Петранюк, Нестерук, Локатир, Третяк (Ходак, 46), Камрадський (Василів, 71), Блонський (Семчук, 58), Буртник, Боднарук, Слободян, Блащук.

27 листопада 2022 року, 12:00. Воскресінці, стадіон «Каменяр»

Арбітр: Володимир Луцький
Асистенти арбітра: Василь Юрчишин, Віталій Барко
Резервний арбітр: Віталій Корнута
Спостерігач арбітражу: Петро Попадинець

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату України серед аматорів можна ТУТ.

Фото ФК «Вільхівці»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!