Івано-Франківський р-нНовиниРайони

Івано-Франківський р-н: «Сокіл» з Павлівка розгромив «Бистрицю», «Легіон-1» поступається, результати перенесених матчів 1-го туру



27 листопада і 4 грудня відбулись перенесені поєдинки 1-го туру чемпіонату Івано-Франківського району, в яких павлівський «Сокіл» не помітив на полі суперника, «Легіон» втратив можливість завершити перше коло в статусі лідера своєї групи, а «СІЧ» здобуває перше залікове очко.

Група A, 1 тур, 4 грудня

У першу неділю зими павсівський «Сокіл» приймав «Бистрицю». Господарі двічі відзначились у воротах Олександра Амброзяка до перерви – відкрив рахунок Тарас Іваночко, а подвоїв перевагу «Сокола» Юрій Дзюбінський.

По перерві старолисецька команда не змогла включитись у боротьбу бодай за нічию, натомість суперник на початку другого тайму остаточно деморалізував опонентів, другим голом у поєдинку відзначився Тарас Іваночко. В подальшому ситуація на полі не змінилася, м’ячі влітали тільки в одні ворота – Володимир Токар, Іван Дутка, Тарас Іваночко (хет-трик) і Юрій Дзюбінський (дубль) довели рахунок до не пристойно розгромного – 7:0.

Перемога позволила «Соколу» одноосібно очолити групу «А» за підсумками 1-го кола. На другій сходинці – «Авангард» з відставанням у 3 очки, а третє місце у «Карпат».

Сокіл (Павлівка) – Бистриця (Старий Лисець) – 7:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група A можна ТУТ.

Група D, 1 тур, 27 листопада

«Легіон» поступився команді «КіК» і втратив можливість піти на зимову перерву у статусі лідера групи. У першому таймі Степан Чіпка і Василь Гурак забили у ворота Богдана Вислобіцького, на що «легіонери» відповів голом Сергія Урсу. По перерві Назарій Король з 11-метрової позначки зрівняв рахунок, але в самій кінцівці поєдинку Орест Горбатий вирвав перемогу для команди «КіК» – 3:2.

«СІЧ» здобуває перше очко зігравши в нічию з ФК «Угорники», команди голів не забивали – 0:0.

Таким чином «Підгір’я» залишається на вершині групи, на відстані одного очка – «Флоренс-Ніка», а «Легіон-1» замикає трійку кращих за підсумком 1-го кола.

КіК (Івано-Франківськ) – Легіон-1 (Майдан) – 3:2
СІЧ (Микитинці) – Угорники – 0:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група D можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!