Друга лігаТопЧемпіонат області

Першість області: «Олімп» – зимовий лідер, «Галич» вперше поступається, результати 13-го туру



Після двотижневого відпочинку команди першості Івано-Франківської області провели заключний поєдинок чемпіонату в цьому календарному році, зігравши матчі 13-го туру.

Розпочався тур в суботу, 26 листопада, матчем на полі футбольної академії «Прикарпаття» між ФК «Бурштин» і «Ліцей-Вікторією». Івано-Франківська команда ведучи в рахунку 2:0, завдяки голам Василя Пасічняка і Андрія Дем’янчука, вмудрилась розтринькати свою перевагу в останній третині матчу. Голи Богдана Кашуби, Арсена Бандури, а спочатку автогол Максима Угринюка вивели в лідери поєдинку номінальних господарів. Але «Бурштин» не зміг втримати переможний результат, пропустивши гол від Ярослава Зінича у компенсований до матчу час – 3:3.

У центральному матчі туру лідер першості приймав «Прометей». Гості вже у дебюті матчу повели в рахунку, на 3-й хвилині відзначився Володимир Костюк. Але перша половина гри залишилась за «Олімпом» – спочатку Віталій Оступ зрівняв рахунок, а за 4 хвилини Іван Хопта вивів татарівчан вперед. У другому таймі Хопта забивши свій другий м’яч у поєдинку зміцнивши перевагу своєї команди, а «Прометей» всього лише скоротив відставання до мінімуму, гол в активі Василя Пасічняка – 3:2.

Галичани здійснили провальний вояж до Снятина, де зазнали першої поразки в чемпіонаті від однойменної команди. У першому таймі голами у воротах гостей відзначились Михайло Лукинюк та Іван Винничук, а відразу по перерві Луканюк довів рахунок до розгромного – 3:0.

Футбольна академія «Прикарпаття» розписала без гольову нічию з болехівськими «Карпатами» – 0:0, а «Яструб» декласував делятинський «Прут» з рахунком 7:0. Відзначимо, хет-триком у поєдинку відзначився Микола Товстий, а Андрій Забава забивши швидкий гол, на 4-й хвилині, втратив можливість оформити дубль, не реалізувавши 11-метровий.

Наймолодша вікова команда зі структури «Прикарпаття» в обласних змаганнях – СДЮСШОР, здобуває першу перемогу в чемпіонаті, перегравши «Приеарпаття» U-18. На старті другого тайму команди розмінялися голами – Арсен Комар вивів вперед СДЮСШОР, а за хвилину Назар Пасічняк відновив рівновагу. Проте, ближче до кінця матчу Назарій Паньків і Віталій Козенко з 11-метрової позначки принесли перемогу команді СДЮСШОР «Прикарпаття» – 3:1.

Першість Івано-Франківської області, 13 тур

26 листопада
ФК «Бурштин» – «Ліцей-Вікторія» (Івано-Франківськ) – 3:3
Голи: Кашуба (71), Бандура (85) – Угринюк (58, АГ), Пасічняк (34), Демянчук (54), Зінич (90+3)

27 листопада
СДЮСШОР «Прикарпаття» (Ів.-Франк.) – «Прикарпаття-Тепловик» U-18 – 3:1
Голи: Комар (48), Паньків (68), Козенко (83) – Пасічняк (49)

«Олімп» (Татарів) – «Прометей» (Матеївці) – 3:2
Голи: Оступ (34), Хопта (38, 55) – Костюк (3), Пасічняк (61)

ФК «Снятин» – СК «Галич» – 3:0
Голи: Лукинюк (15, 46), Винничук (45)

ФА «Прикарпаття» – «Карпати» (Болехів) – 0:0

«Прут» (Делятин) – «Яструб» (Поляниця) – 0:7
Голи: Забава (4), Товстий (50, 70, 83), Качанівський (57), Бордун (60), Британ (90)

Ознайомитися з турнірною таблицею першості Івано-Франківської області можна ТУТ.

Фото ФК «Бурштин» (з матчу «Бурштин» – «Ліцей-Вікторія»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!