НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Вільхівці» і «Ураган» синхронно перемагають, результати недільних матчів 5-го туру



5-й тур чемпіонату Івано-Франківської області розпочався в суботу перемогою «Благо-Юності» над «Бескидом» з рахунком 5:0. Сьогодні відбулись ще чотири поєдинки, а закриє тур матч в Кутах між місцевими «Карпатами» і «Варатиком», який відбудеться найближчої середи.

«Вільхівці» вдома приймали брошнів-осадські «Карпати». Команди активно розпочали поєдинок переходячи з одної частини поля на іншу, несучи при цьому загрозу воротам суперника. Відкрив рахунок на 16-й хвилині Мирослав Камрадський, який за меж штрафного майданчика з лівого флангу виконав навісну передачу, але м’яч по зрадницьки залетів у ворота за ковнірець воротарю Владиславу Балану – 1:0. Гості побігли відіграватись, створили кілька небезпечних моментів вже біля воріт Остапа Вульчина, але забили не вони. На 39-й хвилині Олександр Нестерук перебуваючи у штрафному майданчику гостей на замаху прибрав опонента і завдав влучного удару у правий кут воріт – 2:0.

На другу половину гри Василь Качур випустив у рамку воріт Назарія Жиляка, гравці «Карпат» заграли агресивніше, але результату його команда не досягла. Натомість господарі розвинули свою перевагу. Спочатку Ярослав Семчук розстріляв ворота Назарія Жиляка – 3:0, а на 78-й хвилині Василь Буртник в центрі поля розіграв м’яч з Василем Блащуком, а сам виконав забігання вперед. Блащук витримавши паузу закинув м’яч на Буртника, який уникнувши офсайду правим флангом зайшов у карну площу суперника і віддав розрізну передачу на дальню стійку, де Андрій Василів загнав м’яч у сітку воріт – 4:0.

Мінімальні перемоги здобули черніївський «Ураган» і калуська «Гарда», які з однаковим рахунком 1:0 переграли своїх суперників. «Ураган» завдяки голу Андрія Громоляка у середині другого тайму не відпускає в одноосібні лідери «Вільхівці», а команда Михайла Басараба, також у другому таймі, вириває три залікові бали у городенківського «Пробою». Владислав Гончар своїм, правим, флангом прорвався на половину поля гостей, змістився ближче до центру і віддав передачу вперед, правіше, на Романа Дяківа. Нападник калушан увійшов у штрафний майданчик «Пробою», виконавши розрізну передачу в зону 11-метрової позначки, де Тарас Пецків на протиході впіймав кіпера – 1:0.

Третя поспіль нічия в активі долинського «Нафтовика». Команда Валентина Москвіна у рідних стінах забила швидкий гол – на 3-й хвилині відзначився Віталій Заторський. У другому таймі, після години ігрового часу, Дмитро Титов зрівняв рахунок -1:1.

Таким чином «Вільхівці» випереджають «Ураган» в турнірній таблиці за різницею м’ячів, маючи в активі по 15 очок. На три залікові пункти відстає «Благо-Юність», яка замикає трійку лідерів.

Чемпіонат Івано-Франківської області, 5 тур, 9 жовтня

«Ураган» (Черніїв) – «Покуття» (Коломия) – 1:0
Голи: Громоляк (68)

Гарда (Калуш) –«Пробій» (Городенка) – 1:0
Голи: Пецків (73)

ФК «Вільхівці» – «Карпати» (Брошнів-Осада) – 4:0
Голи: Камрадський (16), Нестерук (39), Семчук (58), Василів (78)

«Нафтовик (Долина) – «Прикарпаття-Тепловик» (Ів.-Франківськ) – 1:1
Голи: Заторський (3) – Титов (60)

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Фото ФК «Вільхівці» (з матчу «Вільхівці» – «Карпати» БО)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!