НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Благо-Юність» і «Гарда» розписали нічию з трьома не зарахованими голами, а «Ураган» зазнає першої поразки в сезоні,  результати 10-го туру



12-13 листопада команди чемпіонату Івано-Франківської області провели матчі в рамках 10-го туру.

Досить важлива гра у плані боротьби за чемпіонство відбулась в Іванковій між «Благо-Юністю» і «Гардою». Перший тайм пройшов у жорсткій боротьбі з великою кількістю фолів і трьома забитими голами, що правда два з них у ворота «Гарди» бригада арбітрів скасувала через положення поза грою. Єдиний легітимний гол у першій 45-хвилинці забили гості під завісу тайму, реалізувавши пенальті – Святослав Лаврук у карній зоні збив Степана Гудака, а Тарас Пецків з позначки розвів м’яч і воротаря по різних кутах – 0:1.

Другий тайм відзначився не меншою жагою до перемоги з боку обох команд, але перша половина тайму залишилась за господарями, які були успішнішими у своїх прагненнях. Команда Романа Мотуза відповіла супернику у тій же манері, що й пропустила – пенальті, удар в той же кут, м’яч і воротар по різних напрямках – 1:1. А розпочалось все з навісної подачі до воріт від Романа Москалика, проте м’яч адресата не знайшов, влучивши у руку Владиславу Гончару, який перебував у штрафному майданчику, арбітр призначив 11-метровий, а реалізував вирок Богдан Мордас.

Відразу ж «Благо-Юність» забили ще один гол, і знову арбітри скасували взяття воріт через положення, на цей раз Богдан Мордас не витримав офсайдну лінію. Відтак нічия 1:1 і ще вчора, здавалось, фінальний результат на руку їхнім конкурентам. Але наступний ігровий день дещо збадьорив обидві команди.

Четвертий матч протягом тижня для «Варатика» відбувся 12 листопада з «Прикарпаттям-Тепловиком», а після поєдинку нападаючий команди Віктора Данищука очолив гонку бомбардирів.

У першому таймі Андрій Хома тричі розписався у воротах коломиян, а в другій половині гри реалізував ще дві свої нагоди. Між його голами дублем відзначився Юрій Радульський – 0:7. Відзначимо, що Андрій Хома в одному матчі забив стільки ж голів, що й від початку сезону. Тепер на його рахунку 10 влучних ударів.

Черніївський «Ураган» на домашньому полі несподівано поступився «Нафтовику». На 11-й хвилині Юрій Білогубка відкрив рахунок, а за 15 хвилин Віталій Заторський подвоїв перевагу команди Валентина Москвіна. Черніївцям відразу вдалося відквитати один гол – Тимофій Калинчук повернув «Ураган» у боротьбу. Проте у другому таймі господарям не вдалося зрівняти рахунок, натомість Віталій Петрик і Юрій Білогубка довели рахунок до розгромного. І тільки у компенсований до матчу час гол Романа Кордоби позволив «Урагану» уникнути розгромної поразки – 2:4.

Втрачає очки і городенківський «Пробій», який у поєдинку з «Покуттям» не зміг прорвати оборонні редути суперника – 0:0.
У поєдинку команд з нижньої частини турнірної таблиці брошнів-осадські «Карпати» на останній хвилині вирвали перемогу у «Бескида». Автором єдиного голу став Сергій Корвацький – 0:1.

Чемпіонат Івано-Франківської області, 10 тур

12 листопада
«Благо-Юність» (Верхня) – «Гарда» (Калуш) – 1:1
Голи: Мордас (55) – Пецків (45)

«Варатик» (Коломия) – «Прикарпаття-Тепловик» (Ів.-Франк.) – 0:7
Голи: Хома (16, 37, 38, 55, 86), Радульський (75, 79)

13 листопада
«Покуття» (Коломия) – «Пробій» (Городенка) – 0:0

«Бкскид» (Надвірна) – «Карпати (Брошнів-Осада) – 0:1
Гол: Корвацький (90)

«Ураган» (Черніїв) – «Нафтовик» (Долина) – 2:4
Голи: Калинчук (28), Кордоба (90+2) – Білогубка (11, 68), Заторський 26), Петрик В. (58), Білогубка (68).

«Карпати» (Кути) – ФК «Вільхівці» –

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Фото Василя Федоріва (з матчу «Покуття» – «Пробій»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!