НовиниТопЧемпіонат області

Розпочалась підготовча робота по відновленню змагань з футболу в області



29 травня та 1 червня за участі керівництва Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулися робочі наради з керівникадми футбольних клубів (команд) учасників чемпіонату Першої та першості Другої ліг області з футболу, а також Кубку чемпіонів міст та районів області.

Під час обговорення основного питання стосовно відновлення другого кола футбольного сезону 2019-2020 років було вирішено, що обласні змагання з футболу розпочнуться 28 червня, ігри останнього туру відбудуться 16 серпня. Кубок області стартуватиме 1 липня, фінал запланований на 19 серпня.

Матчі 1/4 фіналу розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області відбудуться 2 та 9 липня, півфінали – 23 та 30 липня, фінал запланований на 9 серпня.

Розпочалась підготовча робота по відновленню змагань з футболу в області 2

Всі матчі обласних змагань з футболу відбуватимуться без глядачів з дотриманням усіх рекомендацій МОЗ і УАФ. Присутні були ознайомлені з проєктом організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів чемпіонату Першої ліги, першості Другої ліги, Кубку, Суперкубку, Кубку чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області та “Кубку Підгір’я” серед аматорських футбольних клубів (команд) в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

ІФАФ

Поділитися з друзями в:

One thought on “Розпочалась підготовча робота по відновленню змагань з футболу в області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!