НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

«Прикарпаття» втрачає дорогоцінні очки з «Діназом»



У стартовому матчі неділі у Першої ліги Діназ приймав Прикарпаття. Підопічні Олександра Головка мали всі шанси здобути свою дебютну домашню перемогу, адже гості своїми результатами у попередніх матчах не вражали.

Вже на стартових хвилинах матчу пролунала повітряна тривога, тому команди змушені були перейти в укриття. Проте, після тривалої паузи гра відновилася. На 14-й хвилині хорошу нагоду відзначитися мав Кос, але він пробив повз ворота метрів з семи. Проте, на 24-й хвилині досить несподівано гості відкрили рахунок. Цюцюра протягнув м’яча через лівий фланг і від лицьової віддав, не в центр, а в глибину ‒ на Рудюка, який з гострого кута пробивав, а Оринчак проштовхнув м’яч у ворота – 0:1. До перерви гості так і не змогли оговтатися після пропущеного м’яча. Роботи у Герича не було.

На початку другого тайму гості зрівняли рахунок. Після прострілу Клименка відзначився Корешков – 1:1. На 56-й хвилині могли знову виходити вперед гості, але після передачі Цюцюри з декількох метрів не зміг переграти голкіпера Барчук. Не забиваєш ти – забивають тобі. На 62-й хвилині після передачі Богунова реалізував вихід один на один Клименко . Вже у наступній атаці Прикарпаття відігралося. Після прострілу з флангу відзначився Барчук – 2:2. Шалений другий тайм!

На 80-й хвилині господарі залишилися у меншості. Друге попередження за грубий підкат отримав Білоус. Вирвати перемогу ніхто із суперників не зміг. Результативний матч завершився внічию.

Чемпіонат України. Перша ліга, 12 тур

«Діназ» (Вишгород) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) ‒ 2:2

Голи: Корешков (51), Клименко (62) – Оринчак (24), Барчук (64)

Вилучення: Білоус (80)

Діназ (стартовий склад): Солдатенко, Духота, Литвинов, Волошин, Корешков, Кос, Білоус, Богунов, Клименко, Кириченко, Мораренко. Запасні: Карнаушенко, Шевченко, Куліш, Вакуленко, Чуквуемека, Шкурет , Салабай, Гарнага. Головний тренер: Олександр Головко

Прикарпаття (стартовий склад): Герич, Соловйов, Борисевич, Аксьонов, Писко, Тітаєвський, Оринчак, Рудюк, Сондей, Цюцюра, Барчук. Запасні: Піцан, Стаднік, Бучакчийський, Кузьмин, Дитко, Француз, Савошко. Головний тренер: Олег Рипан

13 листопада 2022 року. Демидів, стадіон «Діназ» – 12:00

Арбітр – Ігор Сташук (Чернігів)
Асистенти арбітра – Ростислав Якимик (Львів), Олексій Гірс (Одеса)
Четвертий арбітр – Сергій Задиран (Київська обл.)
Спостерігач арбітражу УАФ – Борис Трач (Тернопіль)

SportArena

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!