Надвірнянський р-нНовиниРайони

Надвірнянський р-н: «Надвірна» – переможець осінньої частини, «Лістер» вперше поступився, результати 7-го туру



30 жовтня відбувся останній тур першого кола Надвірнянського району сезону 2022-2023 років, який відзначився гостинністю команд господарів.

У центральному матчі 7-го туру визначався зимовий чемпіон – «Лістер» приймав «Надвірну». Гості у першому таймі двічі відзначились у воротах команди Лісної Тарновиці – відкрив рахунок Василь Антонюк, а Ігор Крук подвоїв перевагу. В другій половині гри Богдан Клюфінський відквитав один м’яч, але на більше «Лістер» не спромігся. 1:2 – «Надвірна» – переможець осінньої частини, а «Лістер» вперше зазнає поразку.

Слідом за «Надвірною» у турнірній таблиці розмістилась «Скеля», завдяки перемозі над «Колосом». На 11-й Іван Бойко вивів пнівську команду вперед, а вже по перерві Василь Василаш зрівняв рахунок. Але колективу з Парище не вдалося зберегти здобутий результат, Микола Кінаш і Володимир Войсович з пенальті забезпечили переможний результат для «Скелі» – 1:3.

За кращою різницею забитих і пропущених голів на третє місце виходить «Розсіч», який також у виїзному матчі переграв «Підгір’я». Героєм битківської команди став Андрій Корж, який у кожному з таймів розписався у воротах суперника – 0:2.

У першому колі домашні поєдинки «Бистриці» відзначились неймовірною результативністю. Не став винятком і матч проти «Горганів», але на цей раз без «хеппі енду». Вадим Клим’юк вколотив 4 голи у ворота команди із Зеленої, проте гості відповіли влучними ударами Володимира Семківа, Миколи Кузюк, Василя Хмельовського і дублем відзначився Михайло Ерназаров. 4:5 – «Бистриця» зазнає першої домашньої поразки, а «Горгани» здобувають першу перемогу в чемпіонаті.

Чемпіонат Надвірнянщини, 7 тур, 30 жовтня

Лістер (Лісна Тарновиця) – Надвірна – 1:2
Колос (Парище) – Скеля (Пнів) – 1:3
Підгір’я (Назавизів) – Розсіч (Битків) – 0:2
Бистриця (Пасічна) – Горгани (Зелена) – 4:5

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Надвірнянського району можна ТУТ.

Першість Надвірнянщини, 7 тур, 30 жовтня

Фортуна (Пнів) – Лісоруб (Бистриця) – 0:0
Страгора (Стримба) – Красна – 4:1
Верхній Майдан – Лукавець (Гвізд) – 0:1
Біла Тиса (Микуличин) – Ланчин – 1:4

Ознайомитися з турнірною таблицею першості Надвірнянського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!