Коломийський р-нНовиниРайони

Коломийський р-н: «Підгір’я» втрачає нагоду одноосібно очолити групу «А», лідери інших груп в «суху» переграють суперників, результати 7-го туру



30 жовтня відбулись матчі 7-го туру чемпіонату Коломийського району, за підсумками якого в групі «А» зароджується нова інтрига.

Група А, 7 тур, 30 жовтня

«Довбушівець» невдало з’їздив на поєдинок з ФК «Голосків». Гол Михайла Садівника не позволив печеніжинській команді зачепитись за турнірні очки, на що «Голосків» відповів тричі – 3:1.

Також не дорахувався балів у своїй скарбничці «Підгір’я», яке розписало нічиє з «Вікторією» – 1:1. Натомість «Хлібичин» перегравши «Мишин» (3:2) за додатковими показниками виходить на перше місце в турнірній таблиці.

Підтягується в зону лідерів і «Лісна Слобідка», яка завдала поразку «Отинії» з рахунком 3:0, а «ДОЗ» не мав проблем з командою Підгайчиків – 5:0.

Таким чином п’ята команда, ФК «Голосків», на відстані трьох очок від ФК «Хлібичин» і «Підгір’я», які очолили групу.

ДОЗ (Коломия) – Княгинин (Підгайчики) – 5:0
Голосків – Довбушівець (Печеніжин) – 3:1
Вікторія (Велика Кам’янка) – Підгір’я (Іванівці) – 1:1
Лісна Слобідка – Отинія – 3:0
Мишин – Хлібичин (Лісний Хлібичин) – 2:3

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Коломийського району Групи «А» можна ТУТ.

Група Б, 7 тур, 30 жовтня

На вершині турнірної таблиці без змін – «Факел» і «Вовки» впевнено перемагають. Команда Троїці на виїзді переграла «Стецеву» – до перерви відзначився Іван Вовчук, а в другій половині гри закріпили перевагу «Факела» Іван Костинюк і Тарас Буджак – 0:3. «Вовки» здобули переконливішу звитягу над «Рибницею» – хет-трик в активі Івана Петрука, і голом відзначився Степан Захарук – 4:0.

У результативному поєдинку між красноставецьким «Колосом» і гостями з Прутівки переможця вияснив 11-метровий удар в кінці матчу. Дмитро Зубрин вже на 4-й хвилині вивів «Колос» вперед, після чого господарі отримали у відповідь три голи до перерви – за «Прут» відзначились Василь Тофан, Дмитро Волощук і Любомир Сандуляк. У другому таймі «Колос» відновив рівновагу у рахунку – Назарій Молофій скоротив відставання, а Віктор Волинський зрівняв рахунок. Але останнє слово залишилося за гостями – на 79-й хвилині Юрій Кейван реалізувавши пенальті у ворота Василя Личукаприніс перемогу прутівській команді. 3:4 – «Прут» здобуває третє поспіль перемогу, а поразка команди зі Стецевої, забезпечує Прутівці чисте третє місце в турнірці.

«Ганьківці» на виїзді обіграли белелуйський «Колос» завдяки голам Василя Николайчука і Богдана Захарука – 0:2, а влучний удар Івана Козоріза на 69-й хвилині у ворота Василя Грищука приніс перемогу борщівськів команді над «Покуттям» – 0:1.

Єдину нічию в групі зафіксовано у Залуччі між місцевим «Черемошем» і «Єдністю». Голом під завісу першого тайму відзначився Олег Романюк, який вивів господарів вперед, а в другій половині гри Віталій Нагляк зрівняв рахунок – 1:1.

Колос (Красноставці) – Прут (Прутівка) – 3:4
Вовки (Вовчківці) – Рибниця (Новоселиця) – 4:0
Стецева – Факел (Троїця) – 0:3
Черемош (Залуччя) – Єдність (Балинці) – 1:1
Покуття (Підвисоке) – Борщів – 0:1
Колос (Белелуя) – Ганьківці – 0:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Коломийського району Групи «Б» можна ТУТ.

Група В, 7 тур, 30 жовтня

«Семенівка» і «Перспектив» збільшили відрив від третьої команди в турнірній таблицідо трьох очок. «Семенівка» завдяки голам Івана Урбанського, Сергія Чикура і Святослава Лесіва, для якого – дебютний матч за «Семенівку», у другому таймі переграютью «Старт» – 3:0. А «Перспектив» вивозить «суху» перемогу з Торговиці – покером відзначився головний голеодоррашківської команди Дмитро Старків і гол у свій актив записав Андрій Мандич – 0:5.

«Вихор» розійшовся нічиєю з «Яспілем» на його полі. В кінці першого тайму тишківська команда вийшла вперед завдяки голу Антонія Лемка, а на 75-й хвилині Степан Никифорук зрівняв рахунок – 1:1.

Дубль Юрія Левчука у першому таймі зробив комфортну перевагу його «Скали» на другу половину гри у матчі проти «Вікна», а відразу після початку другого тайму дубль Івана Яремієка закріпив перевагу чортовецької команди. Після чотирьох пропущених голів ФК «Вікно» реалізував свої гольові моменти – спочатку відзначився Роман Свирид на 59-й хвилині, а за 5 хвилин Олександр Смаглій скоротив відставання до двох голів. Але крапку в матчі поставили футболісти «Скали» – на 89-й хвилині відзначився Михайло Костюк – 2:5.

«Дністер» з Городниці на домашньому полі завдав поразку «Альянс». У першому таймі вивів вперед «дністрян» Віталій Кривулич, а в другій 45-хвилинці закріпив перевагу городницької команди Василь Віннічук, який відзначився хет-триком. Команда з Далишево намагалася повернутися у гру, але голів Володимира Сиротина і Любомира Бурковського було замало для здобуття залікових балів – 4:2.

Перший тайм матчу між копачинським «Дністром» і чернятинським «Колосом» завершився «нулями», а по перерві ГеоргіНаврозашвілі та Ігор Бойчук своїми голами принесли «Колосу» перемогу, хоча й пропустили у кінці матчу, гол в активі Дениса Липки – 1:2.

Дністер (Копачинці) – Колос (Чернятин) – 1:2
Яспіль (Ясенів-Пільний) – Вихор (Тишківці) – 1:1
Дністер (Городниця) – Альянс (Далишево) – 4:2
Семенівка – Старт (Старий Гвіздець) – 3:0
Торговиця – Перспектив (Рашків) – 0:5
Вікно – Скали (Чортовець) – 2:5

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «В» можна ТУТ.

Фото ФК «Хлібичин» (Лісний Хлібичин) (з матчу «Мишин» – «Хлібичин»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!