Калуський р-нНовиниРайони

Калуський р-н «Збора» і «Гуменів» переможця не виявили, «Сваричів» поступається в Голині, результати 6-го туру



30 жовтня відбулись матчі 6-го туру чемпіонату Калуського району, в якому у двох групах зійшлися лідери в очних протистояннях.

Група A, 6 тур, 30 жовтня

«Збора» і «Гуменів» до свого протистояння підійшли у статусі лідерів – обидві команди не втратили жодного очка, але «Гуменів» зіграв на одну гру менше. У результативному матчі команди між собою не змогли визначити переможця – 2:2.

Берложецька «Зоря» вдома здолала «Довгий Войнилів». Гості один раз заставили Андрія Гриціва виймати м’яч із власних воріт, на що «Зоря» відповіла тричі у ворота Романа Дудки – 3:1.

«Рух» перестріляв «Негівці» на його полі – 3:2, а «Верхня» здобула другу перемогу в чемпіонаті, здолавши «Войнилів» з рахунком 3:1 і віддаляється від нижньої частини турнірної таблиці.

Збора – Гуменів – 2:2
Верхня – Войнилів – 3:1
Негівці – Рух (Вістова) – 2:3
Зоря (Берлоги) – Довгий Войнилів – 3:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Калуського району Група A можна ТУТ.

Група B, 6 тур, 30 жовтня

У битві лідері між «Соколом» і ФК «Сваричів» перемогу святкувала команда з Голиня. Гравці сваричівської команди провели одну атаку із взяттям воріт, але «Сокіл» відповів тричі. Дублем у воротах Руслана Дримлюха відзначився Роман Івахнюк і гол у свій актив записав Віталій Андрейко, який реалізував штрафний удар. 3:1 – «Сокіл» збільшує відрив від переслідувачів.

«Мостище» завдяки голам Андрія Тимчишина, Андрія Шуста і Володимира Хитровського в «суху» переграє «Новицю» – 3:0, і наздоганяє «Сваричів» у турнірній таблиці.

Пів команди з Перекосів розписалися у воротах «Карпат» – двічі відзначились Любомир Кухар та Дмитро Кухар, і по голу забили Василь Савчин, Іван Побігун, Володимир Чмелик та Василь Сондей, на що суперник відповів одним голом. В підсумку 8:1 ФК «Перекоси» здобувають легку перемогу в Дубі. З дещо скромнішим рахунком – 4:1 «Єдність» завдала поразку «Станьковій».

Сокіл (Голинь) – Сваричів – 3:1
Новиця – Мостище – 0:3
Станькова – Єдність (Средній Бабин/Перевозець) – 1:4
Карпати (Дуба) – Перекоси – 1:8

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Калуського району Група B можна ТУТ.

Група D, 6 тур, 30 жовтня

Лідер групи – «Колос», в 6-му турі участі не приймав, а здобутий гандикап не вплинув на розташування команди у турнірній таблиця.

«Студінка» переграла «Підгірки» з рахунком 2:0 і скорочує відставання від «Колоса» до трьох очок. «Тужилів» завдав поразку «Завадці» на його полі і обходить їх у турнірній таблиці, замикаючи трійку лідерів. А «Штурм» на мажорній ноті завершує перше коло районного чемпіонату, перегравши «Тризуб» з рахунком 4:1.

Тризуб (Старий Угринів) – Штурм (Сівка-Калуська) – 1:4
Завадка – Тужилів – 1:3
Підгірки (Калуш) – Студінка – 0:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Калуського району Група D можна ТУТ.

Фото ФК «Сваричів» (з матчу «Сокіл» – «Сваричів»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!