Івано-Франківський р-нНовиниРайони

Івано-Франківський р-н: «Металіст» сенсаційно поступається, «Марківці», «Підгір’я» і лідери групи «Е» – без очкових втрат, результати 6-7 турів



30 жовтня відбулись матчі 6го і 7-го турів чемпіонату Івано-Франківського району сезону 2022-2023 років.

Група A, 7 тур, 30 жовтня

На першому місці в групі продовжує перебувати «Авангард», який переграв у рідних стінах «Сокіл» з Підлісся – 2:1. Проте потенційним лідером зберігається павлівський «Сокіл», що не знає гіркоти поразки у цьому сезоні. Свою 5-ту перемогу павлівська команда здобула над «Карпатами», яких після стартових 4-х звитяг продовжує лихоманити.

Угринівський «Сокіл» вдома розділив очки з «Юніором». У першому таймі Микола Шпіляревич вивів гостей вперед, а Ігор Шайбан зрівняв рахунок. По перерві команди ще раз розмінялися голами – на цей раз Володимир Бура вивів «Сокіл» в лідери матчу, а Дмитро Волосянко відновив паритет – 2:2.

«Бистриця» завдяки впевненій перемозі над ФК «Сілець» 3:0, покидає останнє місце у турнірній таблиці, а «Мединя», яка поступилася «Угриніву» з рахунком 1:3, замінила старолисецьку команду на дні турнірки.

Сокіл (Павлівка) – Карпати (Старі Богородчани) – 2:0
Мединя – Угринів – 1:3
Авангард (Загвіздя) – Сокіл (Підлісся) – 2:1
Сокіл (Угринів) – Юніор (Лисець) – 2:2
Бистриця (Старий Лисець) – Сілець – 3:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Групи A можна ТУТ

Група B, 7 тур, 30 жовтня

В групі «В» відбувся останній тур першого кола, ще залишається зіграти перенесені матчі 1-го туру.

Черговою жертвою «Марківців» стали «Старі Кривотули», яких перемогли з рахунком 3:1. До перемоги марковецької команди приклались Артур Стельмащук, Віталій Коробка і Микита Луценко. «Старі Кривотули» після першого пропущеного голу швидко відігралися, гол в активі Івана Зборовського, але на більше команда не спромоглася.

Відразу 4 команди з однаковою кількістю очок йдуть слідом за «Марківцями», але на відсталі 8-ми очок – «Старі Кривотули», які не змогли переграти лідера; «Дністер», завдяки перемозі над «Стримбою» 3:0; «Клубівці», що сенсаційно поступилися у перестрілці «Оболоні» 4:5,і четвертою командою є «ІМГа», яка вирвала перемогу у «Цегельника».

Ганнусівка відкрила рахунок на 9-й хвилині завдяки Олегу Антошківу, а за 10 хвилин Віталій Присяжнюк його зрівняв. Ще до перерви Богдан Шелемей вдруге вивів ганнусівську команду в лідери поєдинку, а вже у другому таймі Андрій Гошій відновив паритет. Проте на 83-й хвилині «ІМГа» втретє забила у ворота Івана Лісецького, відзначився Дмитро Третяк, на що «Цегельник» не знайшов відповіді – 2:3.

Цегельник (Нові Кривотули) – ІМГа (Ганнусівка) – 2:3
Дністер-Рітас (Побережжя) – Стримба (Липівка) – 3:0
Оболонь (Милування) – Клубівці – 5:4
Марківці – Старі Кривотули – 3:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонатуІвано-Франківського району Групи B можна ТУТ.

Група C, 7 тур, 30 жовтня

Головна сенсація туру відбулась в Радчі, де місцева команда завдала першої поразки лідеру чемпіонату – «Металісту». Гол Юрія Демчука на 11-й хвилині став переможним для ФК «Радча» – 1:0.

ФК «Старуня» втратила нагоду наздогнати «Металіст» у турнірній таблиці, не втримавши переможний результат у матчі з ФК «Хриплин». На 60-й хвилині Андрій Чередниченко вивів «Старуню» вперед, а на 83-й Іван Гавриляк зрівняв рахунок – 1:1.

Другу перемогу у чемпіонаті здобув «Колос», створивши камбек у матчі з «Арсеналом». Протягом двох хвилин, 16-й і 18-й, Олег Цуциловський відзначився дублем, створивши комфортну перевагу тисменичанській команді. Але під кінець першого тайму «Арсенал» втратив концентрацію в поєдинку, на що й вказав «Колос», зрівнявши рахунок. На 42-й хвилині Костянтин Яремчук, а за дві хвилини і Тарас Бородайкевич розписалися у воротах Василя Фучка. У другому таймі команда з Братківців дотиснули суперника, а гол Віталія Волосінчук став переможним для «Колоса» – 2:3.

До несподіваного результату можна віднести перемогу «Фортуни» над «СК Чукалівка», але не так саму перемогу, як його фінальний рахунок – 5:0, «Олімпія» завдяки одному голу переграв «Зорю» – 1:0.

Хриплин – Старуня – 1:1
Олімпія (Камінне) – Зоря (Черніїв) – 1:0
Радча – Металіст (Івано-Франківськ) – 1:0
Арсенал (Тисменичани) – Колос (Братківці) – 2:3
Фортуна (Березівка) – СК Чукалівка – 5:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Групи C можна ТУТ.

Група D, 7 тур, 30 жовтня

«Підгір’я» продовжує успішні виступи у свій групі не втративши жодного очка. У виїзному матчі лідер групи впевнено справився з командою академії «Прикарпаття», забивши у їхні ворота шість «сухих» м’ячів. У першому таймі двічі відзначився Степан Грабовецький, а по перерві рахунок до розгромного довели Іван Гоголь, Ярослав Мискоглід, Іван Курилюк і Сергій Гладковський – 0:6.

У центральному матчі «Легіон-1» завдав поразку «Флоренс-Ніці», а єдиним і переможним голому у воротах Михайла Ходорка відзначився Сергій Урсу на 10-й хвилині – 1:0.

В інших матчах «Угорники» завдали поразки чукалівському «Соколу» 4:3, а «КіК» переграв «Січ» – 2:1.

СІЧ (Микитинці) – КіК (Івано-Франківськ) – 1:2
Угорники – Сокіл (Чукалівка) – 4:3
ФА Прикарпаття U-17 (Ів.-Франківськ) – Підгір’я – 0:6
Легіон-1 (Майдан) – Флоренс-Ніка (Івано-Франківськ) – 1:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Групи D можна ТУТ.

Група E, 6 тур, 30 жовтня

Не змінився статус «не переможних» після 6-го туру в команд «Буревісник» і ФК «Рогатин».

Об’єднана команда Загір’я і Княгиничі завдала поразку команді ФК «Заланів». Василь Марків у першому таймі двома голами створив комфортну перевагу «Буревіснику» на другу 45-хвилинку, а «Заланів» спромігся відквитати всього один гол – на 55-й хвилині відзначився Андрій Оленюк – 1:2. «Рогатин» забивши по голу у кожному з таймів переграв «Жовчів» – 2:0.

Для «Липівки» матч з «Торфовиком» виявився легкою прогулянкою, в якому вони здобули «суху» перемогу – 6:0, а в поєдинку між Нижньою і Верхньою Липицями долю матчу вирішив гол Миколи Андрусишина на останній хвилині, який приніс перемогу Верхній Липиці – 1:0.

Микола Стельмах забив швидкий гол у ворота ФК «Путятинці», вивівши «Лучинці» вперед у виїзному поєдинку. Але у другому таймі дубль Віктора Білоуса переламав хід гри на користь господарів, а голи Сергія Череватого та Івана Крупи довели рахунок до розгромного – 4:1.

Першу перемогу в чемпіонаті здобула «Кліщівна», перегравши вдома «Букачівці». На 57-й хвилині Ярослав Заяць вивів господарів вперед, а майже за 20 хвилин Тарас Чубатюк зрівняв рахунок. Героєм у складі ФК «Кліщівна» став Володимир Демко,який на останній хвилині поєдинку забив переможний гол для своєї команди – 2:1.

Заланів – Буревісник (Загір’я/Княгиничі) – 1:2
Рогатин – Жовчів – 2:0
Нижня Липиця – Верхня Липиця – 0:1
Торфовик (Долиняни) – Липівка – 0:6
Кліщівна – Букачівці – 2:1
Путятинці – Лучинці – 4:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Групи E можна ТУТ.

Фото ФК «Підгір’я» (з матчу ФА «Прикарпаття» – «Підгір’я»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!