НовиниТопЧУ Аматори

Чемпіонат ААФУ: «Варатик» полоскотав нерви лідеру групи в останньому матчі осінньої частини



29 жовтня в рамках 7-го туру чемпіонату України серед аматорських команд «Варатик» відправився до Хмельниччини на поєдинок з лідером групи «1».

«Колос» ще не зазнав жодної поразки в чемпіонаті України під егідою ААФУ, тому у зустрічі з аутсайдером розраховував на легку прогулянку. Тим більше вдалий старт поєдинку тому підтвердив. Вже на 5-й хвилині Олександр Жданов вивів господарів вперед, а ближче до середини першого тайму Віталій Богданов подвоїв перевагу «Колоса» – 2:0.

Пропустивши другий гол «Варатик» не склав руки, а навпаки, нав’язав супернику свою боротьбу. Намацавши слабинку в їхніх редутах коломияни реалізували свої моменти – на 20-й хвилині Едуард Ключко відквитав один гол, а в кінці першого тайму він же відзначився вдруге, зрівнявши рахунок – 2:2.

Але у другому таймі молоді «Варатика» забракло досвіду, щоб створити сенсацію – коломияни пропустили двічі в останній чверті поєдинку. Голи Богдана Скоцького і Олега Кошки принесли перемогу «Колосу» – 4:2.

Таким чином в осінній частині «Варатик» так і не зміг здобути бодай одне очко, поступившись у всіх матчах, і замикає турнірну таблицю. Впереді коломиян чекає двохматчева дуель з ФК «Волока» в кубку України серед аматорів. Перша гра відбудеться но полі суперника 6 листопада.

Чемпіонат України серед аматорів, 7 тур

«Колос» (Полонне) – «Варатик» (Коломия) – 4:2 (2:2)

Голи: Жданов (5), Богданов (17), Скоцький (69), Кошка (73) – Ключко (20, 43)

«Колос»: Следзевський, Жданов (Плакса, 90), Богданов (Олексюк, 85), Луцюк, Наконечний, Кошка, Дехтярук, Коляда (Антонюк, 90), Попадюк (Скромінський, 59), Брицький (Клак, 85), Скоцький (Семенюк, 71).

«Варатик»: Гавадзюк (Зейкан, 90), Стасюк, Головатюк, Ткачук (Назарійчук, 70), Іваничук В., Базюк, Делейчук (Козоріз, 89), Гаврилюк, Левандович, Іваничук П., Ключко.

Попередження: Богданов (70) – Гаврилюк (36).

29 жовтня 2022 року. Полонне, стадіон «Полонь» – 14:00

Арбітр: Ярослав Леськів (Львівська обл.)
Асистенти арбітра: Юрій Кравченко (Львів), Олег Мімнонов (Тернопільська)
Резервний арбітр: Віталій Маляр (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу: Володимир Пиндиківський (Тернопіль)

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату України серед аматорів можна ТУТ.

Фото ФК «Варатик» (Коломия)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!