Косівський р-нНовиниРайони

Косівський р-н: «Черемош» йде у відрив, результати 4-го туру



Чемпіонат Косівського району набирає оборотів, 30 жовтня команди зіграли матчі 4-го туру.

«Черемош» (Слобідка) обігравши у напруженій боротьбі «Кремінь» (Пістинь) 2:0 здобула четверту перемогу і набравши 12 очок та з відривом у 5 очок очолює турнірну таблицю.

У Косові перед грою футболісти двох команд вшанували хвилиною мовчання трагічно загинувшого гравця Косівської ДЮСШ Шатрука Назара та героя України Марчука Сергія, який загинув захищаючи Україну на сході після чого приступили до ігри.

«Арсенал» вже на 12 хвилині з кутового вийшов вперед, головою забив Василь Андріюк (який доречі сьогодні святкує свій 32 день народження). На 28 хв. гравець Косівської ДЮСШ Григорчук Назар у вдалій атаці через центр поля забив гол, а на 33 хв. подвоїв перевагу Стефурак Петро, який першим був на добиванні. На 3 хв. другого тайму «Арсенал» відновив рівновагу Сусак Любомир першим був на добиванні після невдалого відбивання воротаря «Гірського орлятка». У другому таймі ще багато було боротьби та небезпечних моментів, втім рахунок вже не змінився. Нічия – 2:2

«Арсенал» (Вербовець) та Косівська ДЮСШ які мали по 6 очок у активі до гри збільшили на 1 очко, «Кремінь» (Пістинь) поступившись, а «Зоря» (Рожнів) за рахунок виграшу додала 3 очка. В підсумку після чотирьох ігор команди набрали по 7 очок і будуть боротися за срібні та бронзові медалі. Цього річний чемпіонат дуже цікавий і частково не прогнозований.

Космацькі футболісти приймаючи у смт. Яблунові здобули перші очки. Виграючи на перших хвилинах 2:0 не зуміли утримати атаки «Карпат» і пропустили двічі. Зібравшись силами і в одній з атак ще раз вийшли уперед але вже за пару хвилин пропустили контратаку і знов на табло нічийний рахунок 3:3. У другому таймі вже ні одна з команд не змогли забити гол і розписали мирову. (Відзначимо, що до здобуття першого залікового пункту для ФК «Космач» приклались Іван Сіреджук, Василь Вережак і Кирило Линдюк – примітка редакції).

Хімчинські футболісти приймаючи у себе на стадіоні сусідів з Рожнова зуміли першими забити (гол на рахунку Удудяка Дениса), але до кінця 1 тайму рівновагу відновили після подачі з кутового. А в другому таймі гравці «Зорі» ще тричі розписалися у воротах Мирослава Оленюка. І на останніх хвилинах Хімчин забив удруге. В підсумку 2:4 перемогу святкує «Зоря» Рожнів.

Косівська РАФ, фото «Космач Націоналістичний» (з матчу «Космач» – «Карпати-2»)

Чемпіонат Косівського району, 4 тур

Колос (Хімчин) – Зоря (Рожнів) – 2:4
ДЮСШ Гірське орлятко (Косів) – Арсенал (Вербовець) – 2:2
Черемош (Слобідка) – Кремінь (Пістинь) – 2:0
Космач – Карпати-2 (Кути) – 3:3

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Косівського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!