Друга лігаНовиниТопЧемпіонат області

Першість області: «Олімп» повертається на перше місце, «Яструб» і «Галич» на мінімальній відстані, результати 9-го туру



Чим дальше, тим більше закручується інтрига в другій лізі чемпіонату Івано-Франківської області, 30 жовтня відбулись матчі 9-го туру.

Із зняттям з чемпіонату «Черемош-Сандаліно» всі матчі верховинської команди анульовано, що по впливало на розташування команд у турнірній таблиці – СК «Галич» змістив з першого місця «Олімп». Новий лідер у цьому турі вільний від гри, чим скористалися його конкуренти.

Татарівський колектив завдяки дублю Івана Хопти, який забив у кожному з таймів, переграв «Ліцей-Вікторія», та повернувся на вершину турнірки.

У спину їм дихає «Яструб», який з аналогічним рахунком здолав на виїзді «Хутровик». У першому таймі відкрив рахунок Андрій Забава, а по перерві зміцнив перевагу поляницької команди Назарій Качанівський – 0:2.

У центральному матчі туру «Прометей» приймав юніорів «Прикарпаття-Тепловика». У разі перемоги матеївська команда могла зрівнятися очками з «Олімпом», а команда Олега Веприка підтягнутися поближче до когорти лідерів. Але у впертій і безкомпромісній боротьбі команди переможця не виявили. Івано-франківці першими забили у ворота суперника – відзначився Євген Ковальчук на 23-й хвилині. Наступного голу прийшлось чекати майже цілий тайм – на 66-й хвилині зрівняв рахунок Олександр Тодорак. Не минуло й 10-ти хвилин, як «Прометей» повів у рахунку, гол в активі Володимира Костюка. Матч йшов до завершення, але за 5 хвилин до фінального свистка Ігор Вікарюк встановлює статус-кво – 2:2.

Другу поспіль перемогу здобуває «Снятин». У домашньому матчі з «Бурштином» розв’язка відбулась ще до перерви – Іван Говдаш двічі відзначився у воротах гостей, а між його голами забив Олег Трінчак – 2:1.

Болехівські «Карпати» здолали СДЮСШОР «Прикарпаття». Як і в снятинському поєдинку, в Івано-франківську команди також вирішили долю поєдинку у першій 45-хвилинці. У дебюті матчу Ігор Дарвай відкрив рахунок, а Іван Матуляк на 35-й хвилині подвоїв перевагу «Карпат». За кілька обертів секундної стрілки Владислав Онопко вразив ворота Віктора Шмаля, встановивши остаточний результат – 1:2.

Закрив сьогоднішній ігровий день поєдинок між футбольною академією «Прикарпаття» і делятинським «Прутом». У першому таймі команди розмінялися голами – академію вивів вперед Артем Пекарук, а зрівняв рахунок Михайло Ковалюк реалізувавши пенальті. У другому таймі дублем вистрілив Денис Остафійчук, на що «Прут» відповів голом у компенсований час, відзначився Андрій Василишин. 3:2 – ФА «Прикарпаття» на відстані однієї перемоги від лідера – «Олімпа».

Першість Івано-Франківської області, 9 тур, 30 жовтня

«Прометей» (Матеївці) – «Прикарпаття-Тепловик» U-18 – 2:2
Голи: Тодорак (66), Костюк (75) – Ковальчук (23), Вікарюк (85)

СДЮСШОР «Прикарпаття» (Ів.-Франківськ) – «Карпати» (Болехів) – 1:2
Голи: Онопко (38) – Дарвай (3), Матуляк (35)

«Хутровик» (Тисмениця) – «Яструб» (Поляниця) – 0:2
Голи: Забава (25), Качанівський (60)

«Олімп» (Татарів) – «Ліцей-Вікторія» (Ів.-Франківськ) – 2:0
Голи: Хопта (28, 69)

ФК «Снятин» – ФК «Бурштин» – 2:1
Голи: Говдаш (11, 38) – Трінчак (27)

ФА «Прикарпаття» (Ів. Франківськ) – «Прут» (Делятин) – 3:2
Голи: Пекарук (26), Остафійчук (58, 78) – Ковалюк (30), Василишин (90+3)

Ознайомитися з турнірною таблицею першості Івано-Франківської області можна ТУТ.

Фото СДЮСШОР «Прикарпаття» (з матчу СДЮСШОР «Прикарпаття» – «Карпати» Болехів)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!