Кубок областіНовиниТопЧемпіонат області

Кубок області: «Нафтовик» і «Покуття» впевнено крокують далі, «Яструб» покидає турнір, результати 1/16 фіналу



Сьогодні, 26 жовтня, команди Івано-Франківської області розпочали боротьбу за Кубок області. Команди розіграли 7 путівок до 1/8 фіналу, де вже чекають «Варатик», «Ураган», «Благо-Юність», «Вільхівці», «Гарда» і «Пробій». Завтра відбудуться ще два матчі.

На передодні кубкових дуелей прийшла звістка з Верховини про зняття місцевої команди «Черемош-Сандаліно» з обласних змагань. Таким чином ще до старту турніру стало відомо про сьомого учасника 1/8 фіналу – ФК «Снятин», з яким і мала зіграти верховинська команда.

Загалом в сьогоднішніх матчах без несподіванок – фаворити проходять далі.

«Нафтовик» справилось з галичанами. У першому таймі Сергій Халацький відзначився дублем, а в другій 45-хвилинці втратив нагоду оформити хет-трик, не реалізувавши пенальті. Зате партнери по команді довели рахунок до розгромного, відзначились Олег Варик і Віталій Петрик – 0:4.

Друголіговий «Бурштин» також не зміг нав’язати боротьбу вище за рангом команді. У першому таймі Сергій Гайдечук вивів вперед «Покуття», а по перерві гол Олександра Савчука, і дубль Павла Бекеші зміцнили перевагу коломиян – 0:4.

«Прикарпаття-Тепловик» проходить «Прометей», забивши по голу у кожному з таймів. Відкрив рахунок на 15-й хвилині Андрій Ріжко, а подвоїв перевагу команди Віктора Данищука Іван Дмитрук на 65-й хвилині – 0:2.

У битві одних з лідерів другої обласної ліги перемогу святкувала футбольна академія «Прикарпаття» над «Яструбом». На 6-й хвилині Ярослав Демків вивів команду з Поляниці вперед, але з 60-ї по 70-ту хвилини івано-франківці переламали хід поєдинку – двічі забив Денис Остафійчук і між його голами відзначився Олександр Пащак. Даний перебіг подій не влаштовував «Яструб» – Богдан Бордун відквитав один гол, а на 87-й хвилині Володимир Британ не реалізував одинадцятиметровий удар, подарувавши путівку до наступного етапу команді Володимира Салія – 3:2.

Болехівські «Карпати» переграли «Ліцей-Вікторію». У першому таймі дублем відзначився Ігор Дарвай, а по перерві закріпив перевагу «Карпат» Анатолій Мельникович. Івано-франківці забили всього лише гол у відповідь, відзначився Ярослав Зімич – 3:1.

На 27-й хвилині гол Назарія Осадци приніс перемогу «Хутровику» у матчі з СДЮСШОР «Прикарпаття» – 0:1.

Мабуть найбільшу інтригу створили «Бескид» і кутські «Карпати», яким не вистачило ігрового часу для визначення переможця. Ще й рашисти внесли свої корективи (((. Команди у першій десяти хвилинці забили три голи – Іван Максимюк на 2-й хвилині вивів «Бескид» вперед, за 5 обертів секундної стрілки Михайло Берсан зрівняв рахунок, а ще через три хвилини Арсен Дем’яник вивів в лідери матчу «Карпати». На початку другого тайму надвірнянська команда зрівняла рахунок – Іван Максимюк реалізував 11-метровий – 2:2. Далі майже три тайми команди не змогли відправити м’яч у сітку воріт, перевівши протистояння у серію пенальті. Відзначимо, що під час додаткового часу матч було зупинено більш як на годину через загрозу повітряної атаки з боку російських нацистів. А після відбою тривоги, у серії післяматчевих пенальті фортуна усміхнулася кутським «Карпатам» .

Кубок Івано-Франківської області, 1/16 фіналу, 26 жовтня

«Бескид» (Надвірна) – «Карпати» (Кути) – 2:2 пен. 3:4
СК «Галич» – «Нафтовик» (Долина) – 0:4
ФА «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Яструб» (Поляниця) – 3:2
ФК «Бурштин» – «Покуття» (Коломия) – 0:4
СДЮСШОР «Прикарпаття» U-17 – «Хутровик» (Тисмениця) – 0:1
«Карпати» (Болехів) – «Ліцей-Вікторія» (Івано-Франківськ) – 3:1
«Прометей» (Матеївці) – «Прикарпаття-Тепловик» – 0:2
«Черемош-Сандаліно» (Верховина) – ФК «Снятин» – -:+
27 жовтня
«Прикарпаття-Тепловик» U-18 – «Карпати» (Брошнів-Осада)
«Олімп» (Татарів) – «Прут» (Делятин)

Фото ФА «Прикарпаття» ( з матчу ФА «Прикарпаття» – «Яструб»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!