Івано-Франківський р-нНовиниРайони

Івано-Франківський р-н: «Карпати», «ІМГа», «Металіст» і «Флоренс-Ніка» одноосібно очолили свої групи



24-25 вересня перші чотири групи провели матчі 2-го туру, а група «E» вступає у боротьбу за звання чемпіона Івано-Франківського району.

Група A, 2 тур, 25 вересня

В лідери групи виходять старобогородчанські «Карпати», які здобули другу перемогу на старті чемпіонату. В гості до них завітав угринівський «Сокіл», а Сергію Заріцькому вдалося забити у ворота «Карпат», проте господарі відзначились тричі – 3:1.

«Сілець» розгромив вдома «Юніор». Хет-триком відзначився Богдан Червоняк і по голу на свій рахунок записали Георгій Богайчук, Михайло Карачун та Іван Григорчук, в підсумку – 6:0.

«Сокіл» з Павлівки переграв «Авангард» на його полі. Драма матчу відбулась у другій половині другого тайму. На 67-й хвилині Василь Кубрак вивів гостей в перед, але за хвилину Руслан Слободян зрівняв рахунок. Матч йшов до нічийного завершення, як на 89-й хвилині Василь Кубрак вдруге відзначився у воротах Олега Гоголя. 1:2 – Сокіл (Павлівка) стартує з перемоги.

«Мединя» здійснила вдалий вояж до Старого Лисця, де розгромила місцеву «Бистрицю». У складі гостей хет-трик оформив Ігор Мисів, а добили «Бистрицю» в кінці матчу свіжі Андрій Остапчук і Назар Кубрак. Господарі при рахунку 0:3 забили один гол, відзначився Петро Гергічний. В підсумку 1:5 на користь «Медині».

Бистриця (Ст. Лисець) – Мединя – 1:5
Карпати (Старі Богородчани) – Сокіл (Угринів) – 3:1
Сілець – Юніор (Лисець) – 6:0
Авангард (Загвіздя) – Сокіл (Павлівка) – 1:2
Сокіл (Підлісся) – Угринів – 1:4

Група B, 2 тур, 25 вересня

Дебютну перемогу в сезоні для ФК «Старі Кривотули» приносить Святослав Романець, який забив у ворота «Стримби» – 0:1.

Ганнусівська «ІМГа» розбила «Оболонь» 9:1 і виходить в лідери своєї групи. У воротах Михайла Левицького розписались пента-триком Олег Антошків, хет-триком Дмитро Третяк і гол на рахунку Ростислава Гасюка. В кінці матчу гол престижу для «Оболоні» забив Сергій Гупан.

Марківці – Цегельник (Н. Кривотули) – 6:4
Дністер (Побережжя) – Клубівці – 0:2
ІМГа (Ганнусівка) – Оболонь (Милування) – 9:1
Стримба (Липівка) – Старі Кривотули – 0:1

Група C, 2 тур, 24-25 вересня

Після невдалого старту (поразка від «Металіста» 5:1), команда зі Старуні реабілітувалась перед своїми вболівальниками. «Олімпія» забила один гол у ворота господарів, але Андрій Чередниченко, Анатолій Грицюк і Василь Шимонівській приносять перемогу ФК «Старуні» – 3:1.

Олександр Трелевський приклався до здобуття залікових балів «СК Чукалівці», яка розійшлася мировою з «Колосом» – 1:1.

«Металіст» залишається єдиною командою, яка здобула максимум очок у перших двох турах. Черніївська «Зоря» двічі вразила ворота народної команди, але Василь Щербина, Ярослав Сем’янчук і Володимир Рій виривають перемогу «Металісту» – 3:1.

СК Чукалівка – Колос (Братківці) – 1:1
Радча – Арсенал (Тисменичани) – 0:3
Старуня – Олімпія (Камінне) – 3:1
Металіст (Івано-Франківськ) – Зоря (Черніїв) – 3:2
Фортуна (Березівка) – Хриплин – 1:0

Група D, 2 тур, 25 вересня

У 2-му турі чемпіонату Івано-Франківського району (Група D), ФА «Прикарпаття U-17» приймали команду «Січ» (Микитинці). Матч завершився на користь господарів поля, з рахунком 3:0. За «зелено-жовтих» дубль оформив Владислав Кріцак, ще один гол на рахунку Павла Вавринюка.

З аналогічним рахунком (3:0) інша франківська команда «Флоренс-Ніка» завдала поразку ФК «КіК», «Легіон-1» розгромив «Крихівці» 6:1, а «Підгір’я» переграла чукалівський «Сокіл» 2:1.

Флоренс-Ніка (Ів-Франківськ) – КіК (Ів-Франківськ) – 3:0
ФА Прикарпаття (Івано-Франківськ) – СІЧ (Микитинці) – 3:0
Підгір’я – Сокіл (Чукалівка) – 2:1
Легіон-1 (Майдан) – Крихівці – 6:1

Група E, 1 тур, 24-25 вересня

У суботу, 24 вересня, першими розпочали «Лучинці» і «Букачівці». Тарас Ільків по голу у кожному з таймів у ворота Василя Вербовського створив комфортну перевагу над «Букачівцями», яку гості не змогли анулювати. Святослав Штих всього лише скоротив відставання до одного голу. 2:1 – перемога ФК «Лучинці».

Не було зафіксовано нічийних результатів і в недільних поєдинках. Три матчі були зіграні в 12:00 і в двох з них переможці здобули «сухі» звитяги. Так, «Путятинці» завдяки голу в середині другої 45-хвилинки Віктора Білоуса обіграли «Заланів». А от «Липівка» вдома не залишила жодних шансів «Жовчову» – 4:0 (хет-триком відзначився новачок Іван Зайцев).

«Верхня Липиця» двічі за ходом домашньої гри проти Загір’я-Княгинич була попереду, однак суперник зумів вивезти звідти 3 очка. Автором переможного гола став ветеран Роман Гнип.

Чотири голи побачили глядачі в Нижній Липиці і всі забили гості з Долинян. Авторами дублів стали Володимир Козар і Василь Биковський.
Насиченим вийшов матч у Рогатині, де відроджена міська команда приймала амбіційну «Кліщівну». У першому таймі господарі були попереду 2:0. На 56 хвилині Ростислав Корендович заробив пенальті у свої ворота і залишив її в меншості. До того ж, гості скоротили відставання з 11-метрового. Та скористатися такою перевагою «Кліщівна» не змогла, до того ж суперник довів рахунок до розгромного. Героєм останніх хвилин став Михайло Легета, котрий оформив дубль. 4:1- на користь «Рогатина». (Футбол Рогатинщини).

Верхня Липиця – Буревісник (Загір’я-Княгиничи) –2:3
Жовчів – Липівка – 0:4
Путятинці – Заланів – 1:0
Рогатин – Кліщівна – 4:1
Нижня Липиця – Торфовик (Долиняни) – 0:4
Лучинці – Букачівці – 2:1

Фото Ореста Третяка

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!