Кубок областіНовиниТопЧемпіонат області

Кубок області: Кутські «Карпати» і «Ніка-Вовчинець» виривають перемогу, результати 1/8 фіналу



6 жовтня відбулись матчі 1/8 фіналу Кубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2021-2022 років.

Діючий володар Кубка області без проблем долає «Бескид». Новачок «Урагану» Ігор Коржук в дебюті матчу приголомшив суперника, відзначившись двічі, а голи Дениса Калина, Ореста Мельника і Романа Зварича довели рахунок до розгромного – 0:5.

У Вільхівцях місцевий колектив втратив путівку до чвертьфіналу у кінці матчу. Перший тайм залишився за господарями, які у поєдинку з «Нікою-Вовчинець» пішли на перерву у статусі лідера завдяки голу Владислава Блонського. У другому таймі гості активізувалися і спочатку Максим Стаднік зрівняв рахунок, а на 86-й хвилині Олександр Бичків приносить перемогу івано-франківській команді – 1:2.

Швидкий гол Святослава Лаврука у ворота «Гарди» став переможним для «Благо-Юності». Навіть вилучення Віталія Турчанського в кінці матчу не помогло команді Михайла Басараба перевести протистояння у екстра тайм – 1:0.

З тим же рахунком кутські «Карпати» вибивають з турніру городенківський «Пробій». На відміну від матчу у Верхній, де переможний гол забито на 4-й хвилині, в Кутах захисник Ярослав Галян вигризає місце в чвертьфіналі для «карпатівців» у компенсований до матчу час – 1:0.

«Прикарпаття-Тепловик» долає не простий бар’єр у вигляді ФК «Сокільське». У першому таймі Дмитро Титов вивів господарів вперед, а по перерві команди розмінялися голами. Спочатку Віктор Данищук подвоїв результат, а за три хвилини Іван Косович відновив інтригу в поєдинку. Проте крапку поставив Ігор Крамар, який на першій компенсованій хвилині встановлює фінальний результат – 3:1.

У матчі аутсайдерів своїх ліг перемогу здобуває представник Першої ліги. ФК «Калуш» у першому таймі забив двічі у ворота «Краснопіля» – Мар’ян Олексин на 7-й хвилині відкрив рахунок, а за пів години Андрій Тимків зміцнив перевагу гостей. У середині другого тайму Андрій Лесів забив третій м’яч супернику – 0:3.

Віталій Іванків подарував надію старобогородчанським «Карпатам» на позитивний результат своїй команді в матчі проти «Нафтовика», рахунок 1:0 протримався до 32-ї хвилини. Далі Сергій Халацький відзначився хет-триком, чергуючись забитими голами з Богданом Гутник і Пертом Цвеюком, які приносять путівку до наступної стадії долинській команді – 1:5.

Єдиний матч, де суперникам на вистачило 90 регламентованих хвилин для вияснення переможця, відбувся в Галичі між місцевою командою ФСК «Галич» і делятинським «Прутом». Голи забивали лише гості, які у першому таймі повели в рахунку завдяки Руслана Романіва, а по перерві автогол Івана Вольвина перевів протистояння в екстра тайми, де переможця так і не було виявлено. У серії післяматчевих пенальті влучнішими були гравці «Прута» – 1:1 (по пенальті – 4:5).

Кубок області, 1/8 фіналу, 6 жовтня

«Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – «Сокільське» (Тюдів) – 3:1
«Бескид» (Надвірна) – «Ураган» (Черніїв) – 0:5
«Карпати» (Старі Богородчани) – «Нафтовик» (Долина) – 1:5
«Краснопіль» (Солотвин) – ФК «Калуш» (Калуш) – 0:3
«Благо-Юність» (Верхня) – «Гарда» (Калуш) – 1:0
«Карпати» (Кути) – «Пробій» (Городенка) – 1:0
ФК «Вільхівці» (Вільхівці) – «Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) – 1:2
ФСК «Галич» (Галич) – «Прут» (Делятин) – 1:1 пен. 4:5

Фото ФК «Калуш»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!