Надвірнянський р-нНовиниРайони

Надвірнянський р-н:«Надвірна» зазнає першої поразки, «Лістер» і «Скеля» піджимають лідера, результати 6-го туру



23 жовтня команди Надвірнянського району зіграли матчі 6-го туру районного чемпіонату, в якому лідер вперше у сезоні поступається.

Надвірнянці перший тайм домашнього матчу зі «Скелею» залишили за собою завдяки реалізованому пенальті Ігоря Крука. У другій половині гри гості переламали хід поєдинку забивши тричі – Микола Кінаш зрівняв рахунок, Мар’ян Заяць вивів пнівську команду вперед, а Андрій Солтицький закріпив перевагу «Скелі». На 74-й хвилині Владислав Передрук скоротив відставання «Надвірної» в рахунку – 2:3.

«Лістер» у домашній перестрілці вириває перемогу в «Бистриці». На 10-й хвилині Юрій Француз вивів господарів вперед, а на 25-й Олександр Гринчак зрівняв рахунок. Але минула всього хвилина, як Валентин Пітчук знову вивів «Лістер» в лідери поєдинку, а Дмитро Пилип’як збільшив перевагу до двох голів на прикінці першої половини матчу (3:1). По перерві «Бистриця» проявила характер і до 58-ї хвилини зрівняла рахунок – відзначились Вадим Клим’юк і Василь Костишак. Проте вирішальний гол у поєдинку забили господарі – Дмитро Пилип’яки в свій актив записав дубль, а для команди приносить перемогу – 4:3.

«Розсіч» в «суху» переграла «Колос» завдяки голам Романа Лахви, Михайла Мартинюка і Михайла Іванюка – 3:0, а «Підгір’я» розписало результативну нічию з «Горганами». Команду з Зеленої вивів вперед Ростислав Остапюк, на що суперники відповіли двічі – Тарас Остапюк і Микола Томин. Крапку в матчі поставив Михайло Ерназаров – 2:2.

Чемпіонат Надвірнянщини, 6 тур, 23 жовтня

Лістер (Лісна Тарновиця) – Бистриця (Пасічна) – 4:3
Горгани (Зелена) – Підгір’я (Назавизів) – 2:2
Розсіч (Битків) – Колос (Парище) – 3:0
Надвірна – Скеля (Пнів) – 2:3

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Надвірнянського району можна ТУТ.

Першість Надвірнянщини, 6 тур, 23 жовтня

Лісоруб (Бистриця) – Біла Тиса (Микуличин) – 0:1
Ланчин – Верхній Майдан – 1:0
Лукавець (Гвізд) – Страгора (Стримба) – 3:0
Красна – Фортуна (Пнів) – 2:4

Ознайомитися з турнірною таблицею першості Надвірнянського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!