Івано-Франківський р-нНовиниРайони

Івано-Франківський р-н: «Авангард» виходить в лідери групи «A», «Підгір’я», «Металіст», «Рогатин» впевнено перемагають своїх суперників, результати 5-6 турів



Чергові поєдинки чемпіонату Івано-Франківського району зіграно 23 жовтня. Мабуть центральний матч ігрового дня прийшов у Старих Богородчанах, в якому «Карпати» і «Авангард» вирішували долю першого місця у своїй групі.

Група A, 6 тур, 23 жовтня

Після успішного старту «Карпати» зазнають другу поразку в чемпіонаті. У центральному матчі групи стробогородчанська команда приймала «Авангард». На 20-й хвилині Назар Магдій вивів господарів вперед, але ще у першому таймі Михайло Іванишин зрівняв рахунок, а по перерві Іван Гоголь приніс перемогу «Авангарду» – 1:2.

Угринівський «Сокіл» в кінці матчу вирвав перемогу у ФК «Сілець» на його полі. Господарі повели в рахунку на 40-й хвилині, гол в активі Богдана Червоняка, але у кінці другого тайму Сергій Заріцький і Василь Чуйко вирвали перемогу для «Сокола» – 1:2.

«Юніор» вдома розділив очки з ФК «Мединя». За господарів відзначились Віталій Феденько і Володимир Долинський, а в складі «Медині» дублем вистрілив Іван Остапчук – 2:2.

«Сокіл» з Павлівки впевнено здобув чергові три залікові очки у матчі з ФК «Угринів» – 4:0, а «Бистриця» здобула першу перемогу в чемпіонаті завдавши поразку «Сокілу» з Підлісся – 1:3.

Карпати (Старі Богородчани) – Авангард (Загвіздя) – 1:2
Сілець – Сокіл (Угринів) – 1:2
Сокіл (Підлісся) – Бистриця (Старий Лисець) – 1:3
Юніор (Лисець) – Мединя – 2:2
Угринів – Сокіл (Павлівка) – 0:4

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група A можна ТУТ.

Група B, 6 тур, 23 жовтня

На вершині турнірної таблиці впевнено почуваються «Марківці» – 5 перемог у п’яти матчах і 5 очок відрив від переслідувачів. У матчі проти «Стримби» рахунок відкрив у першому таймі Артур Стельмащук, а в другій половині гри він же подвоїв перевагу «Марківців». Віталій Коробка і Роман Буртик добили «Стримбу» – 0:4.

«Клубівці» у домашньому матчі поступилися «Цегельнику». Двічі Любомир Гринькевич зрівнював рахунок у матчі, але «Цегельник» втретє вийшов вперед на 66-й хвилині, пенальті реалізував Іван Заник, на що «Клубівці» не змогли знайти відповідь – 2:3.

ФК «Старі Кривотули» без надмірних зусиль розгромили аутсайдера групи «Оболонь». Голи Василя Василашка, Ігоря Яковенка і дублі Віктора Назарука та Івана Зборовського довели рахунок до 6:0.

У матчі між «ІМГа» і «Дністром» голів не було забито – нічия 0:0.

Стримба (Липівка) – Марківці – 0:4
Клубівці – Цегельник (Нові Кривотули) – 2:3
ІМГа (Ганнусівка) – Дністер (Побережжя) – 0:0
Старі Кривотули – Оболонь (Милування) – 6:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району ГрупаB можна ТУТ.

Група C, 6 тур, 23 жовтня

«Олімпія» не змогла нав’язати конкуренцію лідеру групи «Металісту». На гол Ярослава Григорука «Металіст» відповів голами Олексія Брізе, Ярослава Сем’янчука і Олександра Остапчука, ще в одному взятті воріт зафіксовано автогол, що в підсумку – 4:1.

«Старуня» у результативному матчі здолала «Фортуну». У складі переможців відзначились Андрій Сав’юк, Ігор Чередниченко, Андрій Чередниченко і двічі Анатолій Грицюк – 5:3.

«Колос» розійшовся «нулями» з ФК «Хриплин» – 0:0, а гол Миколи Минди на 50-й хвилині приніс перемогу «Арсеналу» над «Зорею» – 0:1.

СК Чукалівка – Радча – 2:0
Колос (Братківці) – Хриплин – 0:0
Старуня – Фортуна (Березівка) – 5:3
Зоря (Черніїв) – Арсенал (Тисменичани) – 0:1
Металіст (Івано-Франківськ) – Олімпія (Камінне) – 4:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група C можна ТУТ.

Група D, 6 тур, 23 жовтня

Дубль Романа Івасіва не врятував академію «Прикарпаття» від поразки у матчі з «Флоренс-Ніка», які забили у двічі більше – 4:2.

«Підгір’я» на домашньому полі здобуло переконливу перемогу над ФК «Угорники» з рахунком 6:2, а гол Богдана Струка і дубль Олександра Свистуна принесли перемогу чукалівському «Соколу» у матчі зі «Січчю» 3:0.

Хокейний рахунок зафіксовано у поєдинку між «КіК» і ФК «Крихівці», лише у першому таймі глядачі побачили 8 (!) голів. Швидким голом «Крихівці» вивів вперед Тарас Полюхович, а далі шість разів відзначились гравці «КіКа» – двічі Василь Гурак, Ростислав Атаманюк і по голу Роман Горбатий з Орестом Горбатим. Ще в першому таймі один гол відквитав Віталій Івонюк (6:2), а по перерві «Крихівці» скоротили рахунок до двох голів – Тарас Полюхович забив двічі, оформивши хет-трик (6:4). В останній 10-хвилинці команди розмінялися голами – зняв питання щодо переможця Орест Горбатий, а Роман Швед встановив остаточний результат – 7:5, на користь команди «КіК», для яких – перша перемога у чемпіонаті.

Сокіл (Чукалівка) – СІЧ (Микитинці) – 3:0
Підгір’я – Угорники – 6:2
Флоренс-Ніка (Івано-Франківськ) – ФА Прикарпаття U-17 – 4:2
КіК (Івано-Франківськ) – Крихівці – 7:5

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група D можна ТУТ.

Група E, 5 тур, 23 жовтня

Лідери групи – «Рогатин» і «Буревісник», синхронно перемагають. Рогатинська команда наколотила «Торфовику» шість «сухих» голів – 6:0, натомість «Буревісник» здобув скромну перемогу над аутсайдером ФК «Кліщівна» – 2:1.

«Путятинці» на виїзді розділили турнірні очки з ФК «Жовчів» – Мар’ян Легета на початку матч вивів господарів вперед, а в кінці матчу Віктор Білоус врятував «Путятинці» від поразки – 1:1.

«Верхня Липиця» вдома переграла «Заланів» – 3:2, «Липівка» не помітила на полі «Букачівці» – 0:8.

Рогатин – Торфовик (Долиняни) – 6:0
Лучинці – Нижня Липиця – 2:2
Жовчів – Путятинці – 1:1
Буревісник (Загір’я/Княгиничі) – Кліщівна – 2:1
Верхня Липиця – Заланів – 3:2
Букачівці – Липівка – 0:8

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група E можна ТУТ.

Фото ФА «Прикарпаття» (з матчу «Флоренс-Ніка» – ФА «Прикарпаття»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!