Івано-Франківський р-нНовиниРайони

Івано-Франківський р-н: «Рогатин» і «Буревісник» втрачають перші очки в очному протистоянні



26 березня відновились змагання чемпіонату Івано-Франківського району. Першими продовжили боротьбу учасники групи «E» матчами 9-го туру.

Група E, 9 тур, 26 березня

ФК «Нижня Липиця» знялася з чемпіонату району через брак гравців в команді, всі результати команди анульовано. Тим часом в перших 5-ти зіграних весняних матчах було забито 24 м’ячі!

В центральному матчі туру (а може й першого кола) «Буревісник» розійшовся результативною мировою з ФК «Рогатин» – 3:3. Обидві команди знаходяться на вершині турнірної таблиці, а нічия в очному протистояння – втрата перших очок для обох.

Найрезультативніший матч туру відбувся між ФК «Кліщівна» і ФК « Заланів». На 84-й хвилині Володимир Демко забив четвертий гол для команди з Кліщівни (4:1) і, здавалось, господарі здобудуть впевнену перемогу, але гості в кінці матчу здивували суперника. На 87-й Віталій Стасіцький, а далі Тарас Оленюк і Олег Дорошенко відіграють відставання у три голи – 4:4.

Також переможця не виявили «Лучинці» і «Торфовик». На 30-й хвилині Денис Богдан вивів долинян вперед. В кінці першого тайму команди розмінялися голами – Максим Боднар зрівняв рахунок, а за хвилину Роман Лаврів вдруге вивів «Торфовик» вперед. Проте гості не втримали переможний результат, за дві хвилини до кінця матчу Микола Стельмах рятує «Лучинці» від поразки – 2:2.

«Путятинці» на футбольному полі в Конюшках нокаутував номінальних господарів ФК «Букачівці» з рахунком 5:0. У першому таймі відзначились Віктор Білоус і Тарас Кучмій, а по перерві Андрій Марцінковський, Шаді Харб і Роман Матусяк.

«Верхня Липиця» завдяки голу до перерви від Василя Залуцького здобула перемогу над ФК «Жовчів» – 1:0.

Кліщівна – Заланів – 4:4
Букачівці – Путятинці – 0:5
Верхня Липиця – Жовчів – 1:0
Лучинці – Торфовик (Долиняни) – 2:2
Буревісник (Загір’я-Княгиничі) – Рогатин – 3:3

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-ранківсьного району Групи «E» можна ТУТ.

Фото Ореста Третяка (з матчу Буревісник – Рогатин)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!