Івано-Франківський р-нНовиниРайони

Івано-Франківський р-н: «Карпати» з «Металістом» перемагають у трьох стартових матчах, результати 2-3 турів



2 жовтня в більшості групах пройшли матчі 3-го туру, а в група «E» команди розіграли 2-й ігровий вікенд чемпіонату Івано-Франківського району.

Група A, 3 тур, 2 жовтня

«Карпати» продовжують здобувати перемоги, в третє перемігше на виїзді «Юніор». На два голи Віталія Паливоди господарі відігралися ще в першому таймі, але у другій половині гри «Карпати» вирвали перемогу. Віталій Паливода забив третій гол, а Сергій Криховський закріпив перевагу старобогородчанців – 2:4.

Без втрат очок йде павлівський «Сокіл», який у рідних стінах здолав «Сокіл» з Підлісся. На 15-й хвилині Віталій Котелко вивів гостей вперед, але ще до перерви Олександр Польик та Іван Дутка змінили ситуацію на полі. У другому таймі Олег Дем’яник зміцнив перевагу господарів, яку не зміг ліквідувати суперник. Владислав Федюшко всього лише скоротив відставання в рахунку – 3:2.

«Авангард» у виїзному матчі переміг «Мединю» з рахунком 4:2, а угринівський «Сокіл» завдяки дублю Сергія Заріцького і голу Богдана Левицький впевнено переграли «Бистрицю» – 3:0.

Єдина нічия в групі зафіксована у матчі між ФК «Угринів» і їхніми гостями з Сільця. Перший тайм залишився за ФК «Сілець», гол в активі Богдана Червоняка. А по перерві вже господарі повели в рахунку – початку Андрій Танчук реалізував пенальті, а згодом забив Михайло Федьків. Проте крапку в матчі поставив гравець команди гостей – на 76-й хвилині Андрій Рубинець встановлює статус-кво – 2:2.

Юніор (Лисець) – Карпати (Старі Богородчани) – 2:4
Мединя – Авангард (Загвіздя) – 2:4
Угринів – Сілець – 2:2
Сокіл (Угринів) – Бистриця – 3:0
Сокіл (Павлівка) – Сокіл (Підлісся) – 3:2

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Івано-Франківського району Група A можна ТУТ.

Група B, 3 тур, 2 жовтня

«ІМГа» втрачає виїзну перемогу на останніх хвилинах в матчі зі Старими Кривотулами, а з нею і лідерство у групі. У першому таймі на гол Івана Зборовського гості відповіли голом Дмитра Третяк. По перерві Михайло Шаламай вивів «ІМГа» вперед, але на 90-й хвилині Андрій Заліський зрівнює рахунок – 2:2.

«Марківці» на виїзді розтрощили «Оболонь» з рахунком 8:2. Для команди з Милування – це 17 пропущений гол у двох матчах, а для ФК «Марківці» друга перемога на старті чемпіонату.

«Клубівці» вдруге в чемпіонаті здобули перемогу, на цей раз перемогли «Стримбу» 2:0, а «Дністер» забивши 4 голи у першому таймі не дав «Цегельнику» зрівняти рахунок до кінця матчу – 3:4.

Цегельник (Н. Кривотули) – Дністер (Побережжя) – 3:4
Оболонь (Милування) – Марківці – 2:8
Старі Кривотули – ІМГа (Ганнусівка) – 2:2
Клубівці – Стримба (Липівка) – 2:0

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Івано-Франківського району Група B можна ТУТ.

Група C, 3 тур, 2 жовтня

Продовжує переможну серію «Металіст», перемігше у Братківцях місцевий «Колос». До перемоги франківської команди приклались Степан Ціцюра, Олексій Брізе і Василь Щербина – 0:3.

На друге місце в групі виходить «Арсенал», який завдав поразку «Фортуні» 1:0, а «Старуня» завдяки голам Ігоря Чередниченка і Анатолія Грицюка переграла «Зорю» з Черніїва – 0:2. З однаковим рахунком 6:1 «Хриплин» і «Олімпія» розгромили «СК Чукалівку» і «Радчу» відповідно.

Колос (Братківці) – Металіст (Івано-Франківськ) – 0:3
Олімпія (Камінне) – Радча – 6:1
Хриплин – СК Чукалівка – 6:1
Зоря (Черніїв) – Старуня – 0:2
Арсенал (Тисменичани) – Фортуна (Березівка) – 1:0

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Івано-Франківського району Група C можна ТУТ.

Група D, 3 тур, 2 жовтня

«Легіон-1» здобуває другу перемогу, обігравши на виїзді «СІЧ». У першому таймі «легіонери» відкрили рахунок, голом з 11-метрової позначки відзначився Назарій Король. У другому таймі гості подвоїли рахунок – на 71-й хвилині відзначився Сергій Урсу, а в наступній хвилині Сергій Скляров скоротив відставання микитинців до одного голу. Але за дві хвилини до кінця матчу Назарій Король повертає перевагу «Легіону» у два голи – 1:3.

Без втрат очок розпочав турнір «Підгір’я», яке з хокейним рахунком здолав «КіК» – 3:5. «Крихівці» виривають перемогу у «Флоренс-Ніки» завдяки голам Любомира Куріша, Євгена Зеленчука та Ігоря Лукиніва – 3:2.

Футбольна академія «Прикарпаття» здобуває вольову перемогу над «Угорниками». На гол Михайла Леськів юнаки «Прикарпаття» відповіли влучними ударами Івана-Дениса Щурка і Віталія Гордіца – 1:2.

СІЧ (Микитинці) – Легіон-1 (Майдан) – 1:3
КіК (Івано-Франківськ) – Підгір’я – 3:5
Угорники – ФА Прикарпаття U-17 (Ів.-Франківськ) – 1: 2
Крихівці – Флоренс-Ніка (Івано-Франківськ) – 3: 2

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Івано-Франківського району Група D можна ТУТ.

Група E, 2 тур, 2 жовтня

Свої другі поспіль звитяги зі старту здобули три команди. Загір’я-Княгиничі вже на старті виїзного поєдинку пропустили з 11-метрового від Долинян. Однак далі на полі повністю «господарювали» гості, зокрема феєрив Володимир Молінський. Минулого разу новачок «Буревісника» забив двічі, цього разу – одразу 4 рази.

Неспростою вийшла перемога для Липівки, котра приймала Лучинці. На 34 хвилині гості зусиллями свого найкращого бомбардира Тараса Ільківа вийшли вперед, але в другому таймі забивали тільки господарі. Дубль Юрія Шевчука приніс 3 пункти Липівці.

Рогатин мав їхати цієї неділі в Заланів, але гра пройшла на міському стадіоні. Вже в першій 45-хвилинці рогатинці забили 4 «сухі» м’ячі, а остаточний рахунок – 8:1 на їхню користь. Героєм зустрічі став автор 4-х голів Віталій Пипчак.

Перші очки в сезоні втратили «Путятинці». 2 жовтня ця команда гостювала в Нижній Липиці і на старті забила два м’ячі. Однак господарі до 47 хвилини вирівняли становище (Олег Годун оформив дубль), а далі ніхто із суперників більше не відзначився.

Усі голи в матчі Кліщівна – Жовчів глядачі побачили після перерви. Гості зусиллями Тараса Кучмія та Віталія Польового довели разунок до 2:0, на що суперник відповів тільки точним ударом з 11-метрового Андрія Олійника.

Долю протистояння між Букачівцями і Верхньою Липицею було вирішено вже в першому таймі – 6:1 на користь останніх. Фінальний рахунок матчу – 8:2 (дублями відзначилися Василь Залуцький, Володимир Гайда і Святослав Штих). (Футбол Рогатинщини).

Букачівці – Верхня Липиця – 2:8
Заланів – Рогатин – 1:8
Липівка – Лучинці – 2:1
Нижня Липиця – Путятинці – 2:2
Торфовик (Долиняни) – Буревісник (Загір’я-Княг.) – 1:4
Кліщівна – Жовчів – 1:2

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Івано-Франківського району Група E можна ТУТ.

Фото ФК «Крихівці» (з матчу «Крихівці» – «Флоренс-Ніка»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!