НовиниТопЧУ Аматори

Чемпіонат ААФУ: «Варатик» терпить розгромну поразку на власному полі



Розпочалося друге коло чемпіонату України серед аматорських команд. 23 жовтня «Варатик» на домашньому полі приймав гостей з Вінниччини – липовецький «Факел».

У матчі першого кола «Факел» переграв команду Ігоря Гавадзюка з рахунком 4:1, а друге їхнє побачення завершилась ще більшою перемогою колективу з Вінницької області. Поклав початок розгрому Віталій Бондаренко, який скористався помилкою воротаря – Ігор Гавадзюк вийшов на перехоплення, але невдало вибив м’яч, прямо на Бондаренка, а той головою відправив сферу у практично пусті ворота – 0:1. За кілька хвилин Федір Сивоконь промчався з центру поля правим флангом і увірвався у карний майданчик «Варатика», де його не за правилами зупинив Петро Іваничук. Головний арбітр Микола Байдюк вказав на позначку, а вирок виконав Назар Кобенда, розвівши м’яч і воротаря по різних кутах – 0:2. Потроїв перевагу «Факела» Федір Сивоконь, який підхопив м’яч після невдалої передачі Віталія Назарійчука, і обмотавши його і Володимира Іваничука вийшов на побачення з кіпером, прибивши у дальній кут воріт – 0:3.

В дебюті другого тайму гості знову забили – Віталій Гемега прострілив з лівого флангу в штрафний майданчик, а там вільний від опіки Володимир Пирогівський спокійно переправив м’яч у сітку воріт – 0:4. Не залишився «Варатик» без забитого голу, в якого на рахунку в аматорському чемпіонаті України четвертий. Воротар «Факела» збив у штрафному майданчику Романа Левандовича, а 11-метровий вирок виконав Петро Іваничук – 1:4.

До кінця матчу гості ще двічі вразили ворота коломиян. Спочатку Владислав Когут навісив з лівого флангу на дальню стійку, де передачу партнера замкнув Федір Сивоконь – 1:5, а крапку в розгромі «Варатика» поставив Сергій Чигур, який забив з розіграшу кутового – 1:6.

Чергова поразка залишає «Варатика» безнадійно на дні турнірної таблиці, а наступної суботи, 29 жовтня, коломийська команда проведе заключний матч цього року в даному турнірі – виїзний поєдинок проти лідера групи 1 «Колоса» Полонне.

Чемпіонат України серед аматорів, 6 тур

«Варатик» (Коломия) – «Факел» (Липовець) – 1:6 (0:3)

Голи: Іваничук П. (52) – Бондаренко (24), Кобенда (27), Сивоконь (37, 79), Пирогівський (48), Чигур (83)

«Варатик»: Гавадзюк ( Зейкан, 78), Гергелюк (Козоріз, 65), Стасюк (Головатюк, 53), Назарійчук, Іваничук В., Іваничук П., Делейчук, Базюк, Гаврилюк (Ткачук, 73), Ключко, Левандович.

«Факел»: Ткаченко, Бринько, Бондаренко (Чигур,37), Хлівний (Брацлавський, 46), Когут, Хом’ячук (Волкотруб, 71), Сивоконь, Новаківський (Загробський, 57), Гемега, Барчук (Пирогівський , 46), Кобенда.

Попередження: Левандович (45) – Бондаренко (26), Кобенда (40), Пирогівський (77)

23 жовтня 2022 року, 12:00. Воскресинці, стадіон «Каменяр»

Арбітр: Микола Байдюк (Чернівці)
Асистенти арбітра: Володимир Бамбурак (Чернівці), Ірина Рачинська (Чернівці)
Резервний арбітр: Іван Салаш (Калуш)
Спостерігач арбітражу: Олександр Подгорчук (Житомирська обл.)

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату України серед аматорів можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!