НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: У битві лідерів перемагає «Ураган», «Вільхівці» і «Прикарпаття-Тепловик» не помічають суперників, результати 7-го туру



У неділю, 23 жовтня, відбулись матчі 7-го туру чемпіонату Івано-Франківської області.

Центральний матч туру пройшов в Іванковій, де верхнянська «Благо-Юність» приймала лідера чемпіонату «Ураган». Господарі активно увійшли в поєдинок створивши кілька гострих моментів біля воріт Василя Кучери, але голкіпер у першому таймі відстояв на «нуль». Не однозначне рішення суддівської бригади на чолі з Ігорем Дебенком прийнято щодо воротаря «Благо-Юності». На 11-й хвилині Назарій Данів передачею з центра поля запустив Андрія Ковальчука на ворота Юрія Семеніва. Той залишивши рамку воріт вибіг за межі штрафного майданчика на зустріч Ковальчуку, і в момент удару по воротах, а м’яч летів саме у бік воріт, відбив сферу руками. Ігор Дебенко вирішив пожаліти кіпера «Благо-Юності» жовтою карточкою, залишивши того у грі.

У другому таймі команди продовжили безкомпромісну боротьбу. Здебільше м’ячом володіли господарі, проте кінцівка залишилась за «Ураганом». На 82-й хвилині Андрій Ковальчук виконав штрафний удар з лівого флангу на ворота Юрія Семеніва, де в сумбурності у воротарському майданчику Тимофій Калинчук виявився спритнішим, відправивши м’яч у сітку воріт – 0:1 (попередньо гол записано на Андрія Мельничука). На 90-й хвилині Андрій Мельничук за не спортивну поведінку залишив черніївців у меншості, хоча і в цьому епізоді арбітр не до кінці розібрався щодо агресивних дій Святослава Лаврука. Тим не менш Ігор Дебенко залишив «Ураган» на компенсований час у меншості, а «Благо-Юності» не вистачило цього часу щоб скористатися більшістю.

«Вільхівці» після поразки в Городенці сповна відігралися на «Бескиді» на домашньому полі. У першому таймі господарі двічі вразили ворота Володимира Барабанова – Владислав Блонський відкрив рахунок, а Андрій Слободян його подвоїв. У другому таймі до розгрому надвірнянської команди долучились Василь Блащук, який відзначився дублем, і Ярослав Семчук. Також другий гол у матчі забив Андрій Слободян – 6:0.

Крупну перемогу відсвяткував і «Прикарпаття-Тепловик», який розгромив брошнів-осадські «Карпати». До 10-ї хвилини голи Андрія Хоми і Михайла Остапчука відправили команду Василя Качура у нокдаун, яка не змогла зібратися до купи і в другому таймі. Після перерви дублем відзначився Олег Павлюк, між голами якого забив гол престижу Андрій Луцький. До розгромного рахунок довели Андрій Хома і Юрій Радульський – 6:1.

«Пробій» у кінці матчу вирвав перемогу у долинського «Нафтовика» – на 86-й хвилині відзначився Василь Варварюк – 0:1, а кутські «Карпати» у компенсований час, ще й в меншості, вигризають 3 залікові бали у «Покуття».

У першому таймі команди розмінялися голами – Олег Гринюк відкрив рахунок, на що коломияни відповіли влучним ударом Олександром Савчука. По перерві, на 72-й хвилині, Євгеній Рябченко залишив кутську команду в меншості, а перемогу «карпатівців» приніс Арсен Дем’яник на третій компенсованій хвилині – 2:1.

26 жовтня зіграють матч 7-го туру калуська «Гарда» і коломийський «Варатик». Для калушан любий результат матчу не змінить їхнє третє місце у турнірній таблиці. «Ураган» завдяки над важливої перемоги над «Благо-Юністю» продовжує зберігати відрив від «Вільхівців» у 3 очки.

Чемпіонат Івано-Франківської області, 7 тур, 23 жовтня

«Благо-Юність» (Верхня) – «Ураган» (Черніїв) – 0:1
Гол: Мельничук (82)

«Карпати» (Кути) – «Покуття» (Коломия) – 2:1
Голи: Гринюк (21), Дем’яник (90+3) – Савчук (38)

ФК «Вільхівці» – «Бескид» (Надвірна) – 6:0
Голи: Блонський (14), Слободян (17, 48), Блащук (47, 52), Семчук (81)

«Нафтовик» (Долина) – «Пробій» (Городенка) – 0:1
Гол: Варварюк (86)

«Прикарпаття-Тепловик» – «Карпати» (Брошнів-Осада) – 6:1
Голи: Хома (2, 71), Остапчук (7), Павлюк (55, 64), Радульський (89) – Луцький А. (59)

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківської області можна ТУТ.

Фото ФК «Вільхівці»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!