Друга лігаНовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

Чемпіонат Першої ліги продовжиться, “Прикарпаття” змінив рішення



Сьогодні, 11-го червня, відбулася позачергова Конференція Професіональної футбольної ліги. Пройшла вона під Головуванням Президента ПФЛ Сергія Макарова. Також у якості спікерів виступали Президент УАФ Андрій Павелко та Голова Всеукраїнської профспілки “Футбол України” Ігор Гатауллін.

Питаннями порядку денного було догравання Чемпіонатів першої та другої ліг, обмін між дивізіонами та редагування календаря спортивного сезону 2019/2020 рр.

Наводимо результати Конференції ПФЛ.

Голосування стосовно догравання Другої ліги (серед тих клубів, які були присутні). “За” – 6, “Проти” – 11, “Утримався” – 1. Таким чином, Чемпіонат другої ліги не продовжуватиметься.

Голосування стосовно догравання Першої ліги. “За” – 11, “Проти” – 4, “Утримався” – 1.

За продовження Чемпіонату першої ліги проголосували “Металіст 1925”, “Рух”, “Минай”, “Інгулець”, “Агробізнес”, “Оболонь Бровар”, “Кремінь”, “Гірник-Спорт”, “Прикарпаття“, “Металург” та “Черкащина”, проти – “Чорноморець”, “Миколаїв”, “Авангард” та “Балкани”, “Утрималася” – “Волинь”.

Щодо обміну між лігами (“За” – 21, “Проти” – 4, “Утрималися” – 3). До УПЛ виходять перші три команди Першої ліги, 15-те та 16-те місця Першої ліги грають матчі плей-офф із 3-ми командами груп Другої, перші дві команди кожної групи якої потрапляють до Першої. З Другої ліги ніхто не вилітає.

Згідно з прийнятими рішеннями, чемпіонат має відновитися 23 червня, а завершиться – в серпні. Сезон в Першій лізі буде дограний за регламентом.

Нагадаємо, 5 червня на київському стадіоні “Оболонь Арена” відбулася Рада ліг ПФЛ, в ході якого клуби проголосували за продовження чемпіонату України в Першій лізі, тоді “Прикарпаття” голосувало проти догравання чемпіонату.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!