Друга лігаНовиниТопЧемпіонат області

Першість області: «Галич» переграє «Прометей», «Олімп» одноосібний лідер, результати 8-го туру



У рамках 8-го туру першості Івано-Франківської області, який відбувся 23 жовтня, «Яструб» декласував суперника, а «Галич» залишається єдиною командою, яка не знає гіркоти поразки в поточному сезоні.

На годину швидше за всіх розпочали тур «Яструб», який приймав команду дитячо-юнацької спортивної школи «Прикарпаття». Господарі зі старту продемонстрували свої наміри на цей поєдинок – на 3-й хвилині рахунок відкрив Володимир Британ, а на 15-й Андрій Забава зробив більш комфортною перевагу «Яструба». Хоча Юрій Грицюк відквитав один гол під кінець першої половини гри, але особливої картини на полі він не змінив. На початку другого тайму Назарій Качанівський і Володимир Британ зняли питання щодо переможця поєдинку, а Михайло Федунишин і той же Володимир Британ, який з пенальті оформив хет-трик, довели рахунок до розгромного – 6:1.

Центральний матч туру відбувся в Галичі, де місцева команда приймала «Прометей». Перший тайм завершився безрезультатно, а після перерви господарі все таки змусили помилитись захист матеївців. Назар Метенька відкрив рахунок ударом з одинадцятиметрової позначки на 65-й хвилині, а за 20 хвилин подвоїв перевагу «Галича» – 2:0.

Цим результатом скористався «Олімп», якому підфартило у матчі з «Бурштином» на його полі. У першому таймі Андрій Сапа вивів гостей вперед реалізувавши пенальті. По перерві «Бурштин» втратив нагоду зрівняти рахунок – Арсену Бандурі не вдалося забити одинадцятиметрового. А на 76-й хвилині Олександр Татига взагалі залишив господарів у меншості. Тим не менш «Олімпу» не вдалося скористатися чисельною перевагою, для зміцнення рахунку. Також відзначимо, що м’яч таки побував у воротах татарівської команди, але головний арбітр Федоріщев А. зафіксував напад на воротаря. 0:1 – «Олімп» одноосібно очолив першість області.

Молодіжний склад «Прикарпаття-Тепловика» не мав проблем з футбольною академією «Прикарпаття». До середини першого тайму дубль Ігоря Вікарюка і гол граючого тренера Олега Веприка у кінці тайму створили комфортну перевагу для «Прикарпаття-Тепловика». Гравці академії змогли скоротити відставання, гол в активі Дениса Остафійчука, проте у компенсований до матчу час Євген Ковальчук відновив перевагу своїй команді у 3 голи – 4:1.

З таким же рахунком болехівські «Карпати» переграли гостей з Верховини. У першому таймі Роман Вігак та Ігор Дарвай створили комфортний результат на другу половину гри, але на 50-й Дмитро Колісник вніс свої корективи, скоротивши перевагу господарів до одного голу. На більше «Черемош-Сандаліно» не спромігся, а «карпатівці» розвинули свою перевагу – голами відзначились Віталій Сокирко та Іван Матуляк – 4:1. Далі команди догравали матч у десятьох – за повторне попередження «Черемош-Сандаліно» залишив у меншості Ігор Коржук, а вирівняв склади Віталій Сокирко.

Забитий гол Михайлом Лукинюка на 68-й хвилині приніс перемогу «Снятину» над «Прутом» – 0:1, а в перестрілці «Хутровик» вирвав перемогу на 5-й компенсованій хвилині у «Ліцей-Вікторії» – 2:3.

Першість Івано-Франківської області, 8 тур, 23 жовтня

«Яструб» (Поляниця) – СДЮСШОР «Прикарпаття» (Ів.-Франківськ) – 6:1
Голи: Британ (3, 55, 88), Забава (15),Качанівський (47), Федунишин (65)– Грицюк (42)

«Прикарпаття-Тепловик» U-18 – ФА «Прикарпаття» (Ів.-Франківськ) – 4:1
Голи: Вікарюк (16, 24), Веприк (41), Ковальчук (90+5) – Остафійчук (44)

«Прут» (Делятин) –ФК «Снятин» – 0:1
Гол: Лукинюк (68)

ФК «Бурштин» – «Олімп» (Татарів) – 0:1
Гол: Сапа (39)

«Ліцей-Вікторія» (Івано-Франківськ) – «Хутровик» (Тисмениця) – 2:3
Голи: Павлів (12), Грабан (72) – Пілат (24), Осадца (69), Винницький (90+5)

«Карпати» (Болехів) – «Черемош-Сандаліно» (Верховина) – 4:1
Голи: Вігак Р. (13), Дарвай (31), Сокирко (62), Матуляк (64) – Колісник (50)

СК «Галич» – «Прометей» (Матеївці) – 2:0
Голи: Метенька (65, 85)

Ознайомитися з турнірною таблицею першості Івано-Франківської області можна ТУТ.

Фото ФА «Прикарпаття» (з матчу «Прикарпаття-Тепловик» U-18 – ФА «Прикарпаття»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!