Калуський р-нНовиниРайони

Кубок Калуського р-ну: Діючий володар районного кубка сходить з дистанції, результати 1/8 фіналу



В п’ятницю, 14 жовтня, відбулись матчі 1/8 фіналу кубка Калуського району сезону 2022-2023 років.

На початку осені «Колос» здобув перший кубок Калуського району після його реорганізації, а вже в новому розіграші ФК «Сваричів» вибив ціневчан з турніру на стадії 1/8 фіналу. У першому таймі команди до 15-ї хвилини розмінялися голами – Любомир Локатир вивів «Сваричів» вперед, а Василь Халусяк зрівняв рахунок. Під кінець першого тайму Василь Халусяк оформив дубль, а його «Колос» повів у рахунку. У другому таймі господарі не змогли втримати переможний рахунок – Степан Марчук на 58-й хвилині встановив остаточний результат після двох таймів – 2:2, а в серії після матчевих пенальті влучнішою була сваричівська команда – 3:4.

Вдруге поспіль «Зоря» проходить свого суперника у серії пенальті. Берложецька команда зігравши 1:1 з ФК «Новиця», перестріляла суперника з одинадцятиметрової позначки – 4:3.

Без зайвих проблем крокує до чвертьфіналу «Сокіл», який у виїзному матчі в «суху» переграв «Станькову». У поєдинку дублем відзначився Віталій Андрейко і по голу в активі Олега П‘ясецького та Юрія Христонька – 0:4.

У Перекоси до місцевої команди приїхав «Тризуб». Староугринівський колектив двічі відзначились у воротах господарів, але цього було замало для перемоги. Хет-трик Василя Савчина і голи Дмитра Кухара та Віталія Чоловського забезпечили путівку до наступної стадії змагань «Перекосам» – 5:2.

ФК «Войнилів» і «Єдність» з однаковим рахунком 3:2 перестріляли своїх суперників. Перші у Довгому Войнилові переграли місцеву команду, а «Єдність» в домашньому поєдинку завдала поразку «Тужилову».

Також до 1/4 фіналу пройшли «Студінка» завдяки перемозі над ФК «Гуменів» – 2:0, і «Мостище», яке впевнено переграло «Верхню» – 3:0.

Кубок Калуського району, 1/8 фіналу
14 жовтня
«Зоря» (Берлоги) – ФК «Новиця» – 1:1 пен. 4:3
ФК «Мостище» – ФК «Верхня» – 3:0
ФК «Студінка» – ФК «Гуменів» – 2:0
ФК «Перекоси» – «Тризуб» (Старий Угринів) – 5:2
«Єдність» (Середній Бабин/Перевозець) – ФК «Тужилів» – 3:2
«Колос» (Цінева) – ФК «Сваричів» – 1:1 пен. 3:4
ФК «Довгий Войнилів» – ФК «Войнилів» – 2:3
ФК «Станькова» – «Сокіл» (Голинь) – 0:4

Фото Василя Федоріва (з матчу «Зоря» – «Новиця»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!