Коломийський р-нНовиниРайони

Кубок Коломийського р-ну: «Семенівка» і «Вовки» припиняють боротьбу, «Довбушівець», «Перспектив», «Факел» проходять дальше, результати 1/8 фіналу



12-13 жовтня відбулись матчі 1/8 фіналу кубка Коломийського району. До 10-ти переможців попереднього етапу в боротьби за трофей долучились ще 6 команд.

Одна з них – «Довбушівець», який у рідних стінах розгромив «Хлібичин». На голи Івана Буджака, Миколи Ковцуна, Андрія Якубенка і Тараса Козяка у гостей не знайшлося відповіді – 4:0.

«Перспектив» впевнено розібрався з красноставецьким «Колосом» на його полі. В середині першого тайму Андрій Садовський вивів гостей вперед, а в перші 5 хвилин другого тайму Андрій Мандич і Денис Бойчук зняли питання щодо переможця поєдинку. 0:3 – «Перспектив» у чвертьфіналі.

«Єдність» забивши гол «Вікторії» у першому тайму втримала свої ворота на замку до завершення матчу, хоча гості з Великої Кам’янки мали чисельну перевагу над суперником – 1:0.

Прутівський «Прут» вибив з турніру «Борщів», зробивши всю справу у першому таймі. На 8-й хвилині рахунок відкрив Мирослав Рошаковський, а закріпив перевагу прутівської команди Микола Котлярчук на 33-й хвилині – 2:0.

ФК «Семенівка» залишається поза турніром, здійснивши невдалий вояж до Лісної Слобідки. Господарі тричі вразили ворота лідера групи «В», на що ті не змогли відповісти – 3:0.

Також в 1/4 фіналу зіграють «ДОЗ», який з рахунком 3:1 вибив «Черемош», з аналогічним рахунком «Підгір’я» переграло «Рибницю», а «Факел» в серії післяматчевих пенальті вирвав путівку у «Вовків».

Кубок Коломийського району, 1/8 фіналу
12 жовтня
«Єдність» (Балинці) – «Вікторія» (Велика Кам’янка) – 1:0
«Довбушівець» (Печенічин) – «Хлібичин» (Лісний Хлібичин) – 4:0
«ДОЗ» (Коломия) – «Черемош» (Залуччя) – 3:1
«Колос» (Красноставці) – «Перспектив» (Рашків) – 0:3
13 жовтня
«Підгір’я» (Іванівці) – «Рибниця» (Новоселиця) – 3:1
ФК «Лісна Слобідка» – ФК «Семенівка» – 3:0
«Вовки» (Вовчківці) – «Факел» (Троїця) – 1:1 пен. 4:5
«Прут» (Прутівка) – ФК «Борщів» – 2:0

Фото «Інформатор. Коломия» (з матчу «Єдність» – «Вікторія»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!