НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

Гол в дебюті матчу приносить перемогу для «Прикарпаття»



В Івано-Франківську зустрічалися четверта та третя команда групи А. У випадку перемоги Епіцентр міг відірватися від свого переслідувача вже на дев’ять залікових пунктів. Колектив із Дунаївців у Першій лізі очок ще не втрачав – три перемоги.

На третій хвилині гості могли відкривати рахунок, але Шевченко з вигідної позиції не зміг переграти Цюцюру. Через декілька хвилин арбітр призначив пенальті у ворота Епіцентра, після того як Рудюка збив Сондей. Одинадцятиметровий реалізував штатний виконавець пенальті Цюцюра – 1:0.

Після пропущеного м’яча заволоділи ініціативою і навіть могли зрівнювати рахунок. Після подачі з кутового Григоращук влучив у стійку. Більше небезпечних моментів у першій половині зустрічі не було.

У другій половині зустрічі першим номером грали гості, але до гольових нагод справа не доходила. На 67-й хвилині мав збільшувати перевагу Прикарпаття Стаднік, але йому не вдалося переграти Чернобая після передачі Сондея.

Таким чином, матч несподівано завершився мінімальною перемогою Прикарпаття – 1:0.

SportArena, фото «Прикарпаття»

Чемпіонат України. Перша ліга, 7 тур

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) – 1:0 (1:0)

Гол: Цюцюра (6, пен)

«Прикарпаття»: Піцан (Герич, 46), Борисевич, Матушевський (Аксьонов, 46), Француз, Савошко, Сондей, Демків, Рудюк, Соловйов (Бучакчийський, 84), Барчук (Стаднік, 46), Цюцюра (Дитко,88). Запасні: Сердюк, Кузьмин.
Головний тренер Олег Рипан

«Епіцентр»: Чернобай, Григоращук, Мороз, Шевченко, Жмуйда (Горілий, 51), Чепелюк (Миронюк, 46), Глущук (Костенко, 82), Барбоса (Кристін С., 46), Стень, Беженар, Гірний (Буряк, 68). Запасні: Жмурко, Ничипоренко, Пучковський.
Головний тренер Сергій Нагорняк.

Попередження: Борисевич (16), Савошко (46), Герич (90) – Барбоса (31)

8 жовтня 2022 року. Івано-Франківськ, стадіон «Рух» – 12:00

Арбітр: К.Заброда (Київ).
Асистенти арбітра: О.Дубовий (Луганськ), М.Близнюк (Харків).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ).
Спостерігач арбітражу: М.Левко (Чернівці).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!