НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Благо-Юність» впевнено переграє «Бескид»



В суботу, 8 жовтня, на «Благо-Арені» у селі Іванкова розпочався 5-й тур чемпіонат Івано-Франківської області поєдинком між «Благо-Юністю» і «Бескидом».

Команди активно розпочали поєдинок, але ближчими до взяття воріт були господарі. Своїми моментами не скористалися Роман Москалик удар якого парирував Володимир Барабанов, Назарій Герин з хорошої позиції пробив вище воріт, а Іван Романчук влучив у поперечину.

«Бескид» також не відсиджувався у захисті, організовуючи свої атаки. В одній з них Володимир Лунів увірвався в штрафну площу верхнянців і опинившись перед кіперем не встиг пробити по воротах, Ігор Долотко наздогнавши суперника корпусом відштовхнув того від м’яча.

І все таки «Благо-Юність» повела в рахунку. На 34- хвилині з розіграшу кутового Володимир Барабанов помилився на виході і після кількох відскоків Іван Романчук головою загнав м’яч у сітку воріт – 1:0. Під кінець першого тайму Богдан Мордас правим флангом увірвався у штрафний майданчик, завдавши влучного удару у ствір воріт – 2:0.

У другому таймі перевага господарів як у володінні м’ячом, так і в рахунку, лише збільшувалась. Потроїв перевагу «Благо-Юності» Роман Москалик, який з флангової передачі Ігоря Долотка, у верховій дуелі переграв захисника і відправив м’яч у сітку воріт – 3:0.

Рахунок до розгромного довели Іван Легкий, замкнувши подачу від кутового прапорця Романа Москалика – 4:0, і Андрій Канюк, що в аналогічній ситуації позволив Василю Дербаху записати в свій актив асист – 5:0.

Перемога «Благо-Юності» позволяє команді наздогнати «Вільхівці» і «Ураган» у турнірній таблиці, принаймні до завтрашнього дня, коли обидва колективи проведуть свої матчі. У активі «Бескиду» залишається тільки одна перемога в цьому чемпіонаті.

Чемпіонат Івано-Франківської області, 5 тур

«Благо-Юність» (Верхня) – «Бескид» (Надвірна) – 5:0 (2:0)

Голи: Романчук (34), Мордас (43), Москалик (58), Легкий (66), Канюк (84).

«Благо-Юність» стартовий склад: Семенів, Долотко, Канюк, Романчук, Бойко, Герин, Дербах, Лаврук, Москалик, Мордас, Куртяник. Запасні: Легкий, Турчанський, Дриган, Бичків, Ємельянов.

«Бескид» стартовий склад: Барабанов В., Садловський, Синицький, Губарь, Романюк, Андріїв, Лунів, Максим’юк І. М., Максим’юк І. І., Іванюк Т., Кулаш. Запасні: Барабанов Д., Скуматчук, Прокопів, Погрібняк, Кріцак, Савка.

Попередження: Романчук (44).

8 жовтня 2022 року, 13:00. с. Іванкова, стадіон «Благо-Арена».

Арбітр: Тарас Дем’янчук
Асистенти арбітра: Віталій Глуханик, Павло Мельничук

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківської області можна ТУТ.

фото Василя Федоріва (з матчу «Пробій» – «Благо-Юність»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!