МіжсезонняНовини

«Прикарпаття» вирушило на перший тренувальний збір: Ульянов, Курко і Пасічняк серед потенційних новачків



Триває підготовка “Прикарпаття” до весняної частини сезону. Після втягуючого тижня в Івано-Франківську і спаринга з “Агробізнесом” (2:2) тренерський штаб івано-франківців визначився з усіма футболістами, які вирушили до Моршина на перший навчально-тренувальний збір, повідомляє прес-служба ФК “Прикарпаття”.

На базі ФК “Скала” івано-франківці закладатимуть фундамент фізичної і функціональної підготовки, працюватимуть у режимі дворазових тренувань. Ймовірно, 7 лютого підопічні Руслана Мостового зіграють контрольний матч (галицькими “Карпатами”) або ж проведуть “двосторонку”. А вже 13 лютого після повернення з першого НТЗ “Прикарпаття” зустрінеться з тернопільською “Нивою”. Цей спаринг відбудеться в Івано-Франківську на “Хет-трик Арені”.

На зборі, в тренувальному таборі «Прикарпаття» повинні з’явитися три потенційні новачки: Анатолій Ульянов з тернопільської «Ниви», Василь Курко і Василь Пасічняк обоє з луцької «Волині». Також івано-франківці зацікавлені в запрошенні фактурного нападника, зараз ведуться переговори і не виключено, що це буде легіонер з далекого зарубіжжя, пише meta-ratings.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!