Перша лігаЧемпіонат України

Владислав Дорош – арбітр матчу «Авангард» – «Прикарпаття»



Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 17-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Поєдинок “Авангард” – “Прикарпаття”, що відбудеться найближчої суботи, 9 листопада, на однойменному стадіоні у Краматорську в полі судитиме київський арбітр Владислав Дорош.

Відзначимо, що матчі Першої ліги 28-річний рефері почав обслуговувати з 2017-го року. До цього два сезони Дорош відсудив Другу лігу, і зокрема, шість ігор за участю івано-франківської команди – по три вдома і в гостях (4 перемоги, 1 нічия, 1 поразка). А от у Першій лізі столичний арбітр працював на трьох поєдинках “Прикарпаття”: двох домашніх – минулого сезону та одному виїзному – місяць тому у 12-му турі з “Агробізнесом” (1:2).

Цікаво, що 8 серпня 2018 року саме Владислав Дорош був арбітром матчу “Прикарпаття” – “Авангард”, який завершився мінімальною перемогою гостей 0:1. У поточному сезоні киянин відсудив шість ігор чемпіонату Першої ліги та одну кубкову гру. У матчі за участі “Авангарда” цей рефері працюватиме вдруге, а для івано-франківської команди він судитиме вже десятий раз.

Чемпіонат України. Перша ліга. 17 тур

«Авангард» (Краматорськ) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

9 листопада 2019 року. Краматорськ, стадіон “Авангард” – 14:00

Арбітр – Владислав Дорош (Київ)
Асистенти арбітра – Денис Кєскюла (Дніпропетровська обл.), Роман Прощенко (Дніпро)
Четвертий арбітр – Вероніка Тагамлик (Слов’янськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Віктор Денисюк (Київська обл.)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!