Коломийський р-нНовиниРайони

Коломийський р-н: «Довбушівець» зазнає першої поразки, «Перспектив» втрачає перемогу, результати 3-го туру



2 жовтня команди Коломийського району провели матчі 3-го туру, в яких «Підгір’я», «Факел», «Вовки», «Вихор» і «Семенівка» продовжують переможну ходу.

Група А, 3 тур, 2 жовтня

У центральному матчі групи «Підгір’я» приймало «Довбушівець» – обидві команди стартували з двох перемог. Господарі активно розпочали гру, і вже на 2-й хвилині Михайло Головецький вивив Іванівці вперед. За 10 хвилин Іван Ващук зміцнив перевагу господарів. Добив печеніжинців Роман Ващук, який відзначився у воротах Василя Самокишина на початку другого тайму. 3:0 – «Підгір’я» очолює свою групу.

Іван Яковишин хет-триком до 56-ї хвилини зробив серйозну заявку на домашню перемогу «Хлібичина» у поєдинку з «Княгинином». Гості з Підгайчиків не змогли знайти аргументи на пропущені голи, а господарі добили свого суперника. В останній 10-хвилинці дублем відзначився Віталій Григорів, який вступив у гру з лави запасних – 5:0.

Дебютні перемоги у новому сезоні здобули «Лісна Слобідка», завдяки єдиному голу у ворота «Вікторія» в першій половині гри – 0:1, і «ДОЗ», який вдома переграв «Отинію» – Петро Ковальчук, Сергій Кваснюк і Ярослав Шепетюк відзначились за коломиян, а Віталій Сарахман відквитав один м’яч – 3:1.

Також першу звитягу в цьому чемпіонаті здобуває «Мишин», який у рідних стінах в кінці матчу вирвали перемогу в ФК «Голосків». Господарі розпочали матч зі швидкого голу у ворота Михайла Боднара – на 6-й хвилині відзначився Денис Островський. Рахунок 1:0 протримався до останньої чверті гри, як Віктор Жибак дав надію гостям на здобуття залікових балів. Проте Денис Островський на 86-й хвилині другим забитим голом приносить перемогу «Мишину» – 2:1.

Хлібичин (Лісний Хлібичин) – Княгинин (Підгайчики) – 5:0
Вікторія (Велика Кам’янка) – Лісна Слобідка – 0:1
Підгір’я (Іванівці) – Довбушівець (Печеніжин) – 3:0
Мишин – Голосків – 2:1
ДОЗ (Коломия) – Отинія – 3:1

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «А» можна ТУТ.

Група Б, 3 тур, 2 жовтня

Максимально, по 9 залікових очок здобувають «Факел» і «Вовки». Першим приніс перемогу гол Івана Вовчука у ворота «Єдності» – 0:1, а «Вовки» з хокейним рахунком переграли «Колос» з Красноставців на його полі. За господарів відзначились Дмитро Зубрин двічі і гол в активі Івана Ісарука, на що команда села Вовчківці відповіла вдвічі більше – дублем відзначились Степан Захарук і Василь Будейчук, і по голу Євген Никифорук та Денис Соломонович, в підсумку – 3:6.

Без поразки крокує «Стецева», яка вдома переграла «Покуття». У першому таймі рахунок відкрив Володимир Мельничук, а подвоїв результат Іван Никифорук. По перерві капітан команди господарів, Іван Никифорук, забив ще двічі, оформивши хет-трик. За 10 хвилин до кінця матчу Андрій Бигар забив «гол престижу» – 4:1.

Також після трьох турів з «нулем» в графі поразки має «Борщів», який після двох мирових здобув першу перемогу над белелуйським «Колосом». У першому таймі Ігор Огородник вивів «Борщів» вперед, на що Василь Ісарук відповів дублем. Але голом у роздягальню зрівняв рахунок Костянтин Юрійчук, а в дебюті другого тайму вивів борщівську команду вперед. Зрівняти рахунок «Колосу» так і не вдалось, 2:3 – перемога ФК «Борщів».

Гол Дениса Марусяка на 60-й хвилині приніс мінімальну перемогу «Рибниці» над «Черемошем», а «Прут» вдома творить камбек у матчі з ФК «Ганьківці». Василь Гаврилюк забивши двічі у ворота Василя Печеряга приніс перемогу гостям у першій 45-хвилинці, але у другому таймі «Прут» переламав хід гри. Спочатку Дмитро Волощук своїм дублем зрівняв рахунок, а 72-й хвилині Василь Тофан виводить господарям вперед – 3:2.

Колос (Красноставці) – Вовки (Вовчківці) – 3:6
Колос (Белелуя) – Борщів – 2:3
Стецева – Покуття (Підвисоке) – 4:1
Прут (Прутівка) – Ганьківці – 3:2
Черемош (Залуччя) – Рибниця (Новоселиця) – 0:1
Єдність (Балинці) – Факел (Троїця) – 0:1

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «Б» можна ТУТ.

Група В, 3 тур, 2 жовтня

В лідерах групи «В» залишаються дві команди, які ще не втрачали залікові бали – «Вихор» і «Семенівка».

Гравець «Семенівки», Іван Синюк, вже на 12-й хвилині вийшов на заміну у матчі проти «Торговиці», а за 5 хвилин, після появи на полі, відкрив рахунок в поєдинку. Подвоїв перевагу гостей Сергій Чикур ще до перерви. У другому таймі рахунок до розгромного довів Роман Колодій, після чого господарі включилися в гру. Мирослав Табачнюк забивши двічі скоротив відставання «Торговиці» до мінімуму. Але останнє слово в поєдинку за командою Семенівки – Сергій Чикур забив свій другий м’яч, встановивши фінальний результат, 2:4 – перемагає ФК «Семенівка».

«Вихор» вдома розібрався з чернятинським «Колосом». На голи Романа Дабіжа і Романа Яців у першому таймі гості не змогли відповісти – 2:0.

«Перспектив» втрачає домашню перемогу зі «Скалами». Дмитро Старків швидким голом відкрив рахунок, але в кінці першого тайму Юрій Гавриш його зрівняв. По перерві Іван Крижанівський вдруге виводить рашківську команду в лідери поєдинку, але втримати перемогу господарі не змогли. За 3 хвилини до завершення основного часу Василь Франчук встановлює статус-кво – 2:2.

У «дністровському» дербі перемогу святкувала команда гостей з Городниці. Василь Яцик вивів Городницю вперед, а Святослав Дудка зрівняв рахунок до кінця першого тайму. У другій половині гри забивали лише гості – Руслан Паньків і Микола Федорів. 1:3 – Копачинці програють, а Городниця перемагає.

«Яспіль» в «суху» здолав «Старт» завдяки хет-трику Миколи Матієка – 3:0, а «Альянс» також з різницею у три голи здобуває дебютну перемогу на виїзді у Вікні. Гол Андрій Липка став єдиним для господарів, який забив на 10-й хвилині. У другому таймі «Альянс» не тільки зрівняв рахунок, а й довів його до розгромного. Голами у воротах «Вікна» розписалися Богдан Малик, двічі Андрій Пашковський і крапку поставив Володимир Сиротин – 1:4.

Вікно – Альянс (Далишево) – 1:4
Торговиця – Семенівка – 2:4
Перспектив (Рашків) – Скали (Чортовець) – 2:2
Дністер (Копачинці) – Дністер (Городниця) – 1:3
Яспіль (Ясенів-Пільний) – Старт (Старий Гвіздець) – 3:0
Вихор (Тишківці) – Колос (Чернятин) – 2:0

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «В» можна ТУТ.

Фото Інформатор (з матчу «Вікторія» – «Лісна Слобідка»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!