НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Вільхівці» очолили чемпіонат, результати 4-го туру



Набирає оборотів чемпіонат Івано-Франківської області. 2 жовтня команди провели матчі 4-го туру, за підсумками якого визначився одноосібний лідер.

«Вільхівці» продовжили свою виграшну серію, здолавши міцний «Прикарпаття-Тепловик». У першому таймі Святослав Локатир відкрив рахунок, зігравши на добиванні. По перерві Андрій Боднарук зміцнив перевагу команди Андрія Нестерука. Нападник «Вільхівців» вдало виконав 11-метровий призначений головною арбітринею Анастасією Романюк. 0:2 – «Вільхівці» принаймні до середи одноосібний лідер чемпіонату.

Долинський «Нафтовик» другий матч поспіль зводить до нічиї. На цей раз підопічні Валентина Москвіна розійшлися «нулями» з коломийським «Покуттям» – 0:0.

«Гарда» на виїзді впевнено переграла брошнів-осадські «Карпати». У першому таймі з інтервалом у 3 хвилини Роман Дяків і Юрій Коско відзначились у воротах господарів, а на початку другого тайму Роман Дяків знімає всі питання щодо переможця поєдинку – 0:3.

Не менш впевнено до суперника з’їздила «Благо-Юність». У Городенці місцевий «Пробій» не зміг скласти конкуренцію гостям, які у кожному з таймів відзначились двічі. Герой першої половини гри – Богдан Дриган. На 17-й хвилині Богдан прицільним ударом за меж штрафного майданчика відправив м’яч у нижній кут воріт Юрія Кисилиці, а за 4 хвилини головою замкнув розіграш штрафного. У другому таймі Богдан Мордас вигравши повітряну дуель у суперника збільшив перевагу верхнянців до трьох м’ячів, а крапку поставив Олександр Бичків, який відправив м’яч у сітку воріт «Пробою» скориставшись помилкою захисників – 0:4.

Великою кількістю голів відзначився поєдинок в Надвірній, де «Бескид» приймав кутські «Карпати». Саме гості повели в рахунку – Михайло Берсан перебуваючи у карному майданчику суперника отримав передачу, обробив м’яч і завдав прицільного удару у нижній кут воріт «Бескиду». До перерви господарі не лише відігралися, а й повели в рахунку. Спочатку з флангового прострілу Петро Ковальчук нав’язав захисникам боротьбу, які відзначились автоголом (хоча попередньо м’яч записано на рахунок Петра Ковальчука), а в кінці тайму Владислав Савка прямим ударом зі штрафного відправив м’яч у дальню «дев’ятку» над кіпером.

Мабуть найбільше не задовольняв рахунок на табло Михайла Берсана. На початку другої половини гри Михайло замкнув простріл партнера з воротарської лінії, далі практично в ідентичній ситуації забив свій третій гол, а на 69-й хвилині прямим ударом зі штрафного злапав на помилці ворота «Бескиду». 2:4 – «покер» від Михайла Берсана і перша перемога для кутських «Карпат».

Чемпіонат Івано-Франківської області, 4 тур, 2 жовтня

«Покуття» (Коломия) – «Нафтовик (Долина) – 0:0

«Прикарпаття-Тепловик» (Ів.-Франківськ) – ФК «Вільхівці» – 0:2
Голи: Локатир (15), Боднарук (64, пен.)

«Карпати» (Брошнів-Осада) – Гарда (Калуш) – 0:3
Голи: Дяків (23, 56), Коско (26)

«Пробій» (Городенка) – «Благо-Юність» (Верхня) – 0:4
Голи: Дриган (17, 21), Мордас (76), Бичків (84)

«Бескид» (Надвірна) – «Карпати» (Кути) – 2:4
Голи: Ковальчук (25), Савка (41) – Берсан (16, 53, 62, 69)

Фото Василя Федоріва (з матчу «Пробій» – «Благо-Юність»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!