НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: Лідери впевнено долають своїх суперників, результати матчів 3-го туру



3-й тур чемпіону Івано-Франківської області розпочався в середу коломийським протистоянням, а сьогодні, 25 вересня, решту учасників провели свої поєдинки в рамках цього ж туру.

Чемпіонат області: Лідери впевнено долають своїх суперників, результати матчів 3-го туру 2Черніїв, УРАГАН – БЕСКИД

У Чернієві місцевий «Ураган» завдав поразки надвірнянській команді.  У матчі з двома не реалізованими пенальті «Бескид» приклався до своєї поразки.

В першому таймі команди не змогли вразити ворота один одного, хоча господарі мали для того всі підстави – Роман Гаврилюк не реалізував пенальті. По перерві «Ураган» вийшов вперед, м’яч у сітку воріт переткнув від гравця «Бескиду» Михайла Садловського – 1:0. Володимир Лунів мав можливість зрівняти рахунок, змарнувавши нагоду з 11-метрової позначки. Вже третій пенальті в поєдинку вдалось реалізувати Ігорю Кушецькому (2:0), а крапну в матчі поставив Андрій Дрекало – 3:0.

«Ураган» (Черніїв) – «Бескид» (Надвірна) – 3:0

Голи: Кушецький (74 пен.), Дрекало (80) – Садловський (58 АГ)

Чемпіонат області: Лідери впевнено долають своїх суперників, результати матчів 3-го туру 2Вільхівці, ВІЛЬХІВЦІ – НАФТОВИК

За очками не відстають від черніївців ФК «Вільхівці», а за різницею м’ячів випереджають їх у турнірці. У домашньому поєдинку підопічні Андрія Нестерука не гостино прийняли «Нафтовик», завдавши їм крупної поразки з рахунком 4:1.

Розпочав розгром Андрій Боднарук у першій половині гри. Микола Сікач обікрав двох захисників на підступах у штрафну площу і віддав паралельну передачу у зону 11-мертової позначки, а там нападник «Вільхівців» розстріляв ворота. Хоча воротар гостей Андрій Бендер доторкнувся до м’яча, але той все-таки залетів за лінію воріт – 1:0.

У другому таймі за роботу взявся свіжий Денис Калин. У центрі поля Василь Корпан невдало вибив м’яч, влучивши у Романа Лісовика. Гравець команди господарів підхопив м’яч і на всіх парах помчав до воріт суперника. На підступах до штрафного майданчика Роман віддав розрізну передачу у карну зону, де вільний Денис Калин відправив «круглого» повз кіпера – 2:0. Через дві хвилини Денис Калин оформив дубль, забивши гол з тої ж позиції, але цього разу м’яч відправив над Андрієм Бендером – 3:0.

Також відзначився взяттям воріт Роман Третяк, який активно провів матч і кілька разів мав можливість відзначитись, зокрема у першому таймі на бік «Нафтовика» стала поперечина після його удару. На 70-й хвилині Мирослав Камрадський зі своєї частини поля запустив Романа Третяка, який у спринті випередив Василя Корпана вийшовши віч-на-віч з воротарем. Спочатку Роман прибрав свого опонента на замаху, після чого пробив по воротах – 4:0.

«Нафтовик» всього лише відповів голом у відповідь під кінець матчу. Дальнім ударом, за меж штрафного майданчику, у дальню «дев’ятку» воріт Остапа Вульчина забив Денис Долішній – 4:1.

ФК «Вільхівці» – «Нафтовик (Долина) – 4:1

Голи: Боднарук (32), Калин (53, 55), Третяк (70) – Долішній (86)

Чемпіонат області: Лідери впевнено долають своїх суперників, результати матчів 3-го туру 2Калуш, ГАРДА – ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК

Команда Віктора Данищука у минулому турі зазнала поразку від «Благо-Юності», а «Гарда» свій поєдинок минулого тижня не провела через складні погодні умови, що вплинуло на готовність поля у Долині.

Підопічні Михайла Басараба активно розпочали матч, забивши гол в його дебюті. Степан Гудак вкинув м’яч із-за бокової лінії у штрафний майданчик «Прикарпаття-Тепловика» на Тараса Пецківа, який м’яко відкинув на Романа Дяківа, а той відразу обвідним ударом пробив у дальню «дев’ятку» воріт гостей – 1:0.

Як виявилось цей гол став єдиним в поєдинку – «Гарда» здобуває першу перемогу, а в івано-франківців залишається всього одна перемога.

«Гарда» (Калуш) – «Прикарпаття-Тепловик» (Ів.-Франківськ) – 1:0

Гол: Дяків (6)

Чемпіонат області: Лідери впевнено долають своїх суперників, результати матчів 3-го туру 2Кути, КАРПАТИ К – ПРОБІЙ

Кутська команда не набрала жодного очка у стартові два матчі. Натомість «Пробій», який хоча програв тої неділі «Урагану», але залишається одним з претендентів на призові місця чемпіонату.

Команди жваво провели поєдинок, але здебільше перевагою володів городенківський колектив. Саме «Пробій» здобув перемогу проявивши наполегливість і продемонструвавши свій бойовий характер. На останній хвилині першого тайму гості розіграли стандарт, який і став кульмінаційним. Олег Керчу виконуючи штрафний удар подав м’яч на Ігоря Білика, а той залишившись вільним від опіки суперників у падінні головою вколотив «круглого» у сітку воріт – 1:0.

Чемпіонат області: Лідери впевнено долають своїх суперників, результати матчів 3-го туру 6
фото ФК “Пробій” (Городенка)

«Карпати» (Кути) – «Пробій» (Городенка) – 0:1

Голи: Білик (45)

Чемпіонат області: Лідери впевнено долають своїх суперників, результати матчів 3-го туру 2Верхня, БЛАГО-ЮНІСТЬ – КАРПАТИ БО

Результативні матчі провели обидві команди в минулому турі, в яких отримали перемогу – «Благо-Юність» переграла дублерів «Прикарпаття» 4:2, а брошнів-осадські «Карпати» сильніші за кутські 4:1.

У першому таймі хід подій на футбольному полі можна віднести до трилеру. На 15-й хвилині Роман Москалик з передачі Олега Куртяника відкрив рахунок, пробивши у дальній кут воріт Назарія Жиляка – 1:0.

Витримавши стартовий натиск господарів «Карпати» відповіли своїми результативними діями. Спочатку Павло Сальваровський виконуючи штрафний удар з кута штрафного майданчика цілив у рамку воріт, але на шляху м’яча став Іван Легкий, який головою змінив напрям руху сфери на Андрія Василіва і той головою спрямував м’яч у сітку воріт – 1:1. За 5 хвилин знову розіграш штрафного приніс свої плоди. Тарас Воробець подав у карний майданчик, де гості у відчайдушній боротьбі доставили м’яч у центр воротарської площі. Там відразу два гравці «Карпат» йшли на м’яч – Андрій Луцький не дотягнувся, але Сергій Корвацький відправляє м’яч у сітку воріт Юрія Семеніва – 1:2.

До кінця першого тайму підопічні Романа Мотуза зрівняли рахунок – Богдан Дриган виконав корнер, а Іван Романчук випередив усіх завдавши результативний удар головою – 2:2. На цьому трилер закінчився і розпочалось побиття «Карпат».

У другій половині гри «Благо-Юність» 6 разів вразили ворота гостей. Вдруге в матчі вивів вперед верхнянців Віталій Турчанський, який завершив серію передач головою – 2:3. Далі Назарій Герин, якого партнери вивели на побачення з Назарієм Жиляком, не зміг переграти кіпера, але Богдан Дриган на добиванні збільшує перевагу «Благо-Юністі» в рахунку – 4:2. Пройшло ще кілька хвилин, як з подачі від кутового прапорця Василь Дербах відправив м’яч у ворота – 5:2. Скориставшись помилкою захисників «Карпат» Богдан Дриган вийшов віч-на-віч з Назарієм Жиляком і відправив м’яч у сітку воріт повз кіпера – 6:1.

Не пішов з поля без забитого голу Олег Куртяник, який нав’язав боротьбу двом захисникам, змусивши їх помилитися і опинився перед Назарієм Жиляком, обігравши того – 7:2. Крапку в матчі поставив Владислав Ємельянов завдавши влучного удару з центру штрафного майданчика – 8:2.

«Благо-Юність» (Верхня) – «Карпати» (Брошнів-Осада) – 8:2

Голи: Москалик (15), Романчук (42), Турчанський(51), Дриган (53, 64), Дербах (59), Куртяник (70), Ємельянов (73) – Василів (27), Корвацький (32)

Головне фото ФК «Вільхівці»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!