НовиниЧУ Аматори

«ЛСТМ» не помітив на полі «Варатика»



24 вересня «Варатик» відправився на Волинь для проведення чергового матчу чемпіонату України проти луцького «Луцьксантехмонтажу №536».

Коломияни досить жваво розпочав поєдинок, вступаючи в активний відбір не даючи супернику комбінувати біля власних воріт. Тай взагалі «Варатик» змусив господарів помилятися і на своїй частині поля, подекуди створюючи напругу біля воріт Станіслава Горніка. До першого пропущеного голу, першу 10-хвилинку, не сказав би, що команда Ігоря Гавадзюка у цьому матчі попаде під каток.

Єдиний гол коломияни забили на 30-й хвилині. На цей час гості горіли з рахунком 4:0. Лучани в організації чергової атаки втратили м’яч у штрафному майданчику «Варатика», а ті швидко вийшли у контратаку, яка завершилась взяттям воріт Станіслава Горніка. Орест Дмитерко з другої спроби відправив м’яч у сітку воріт – 4:1. Але до перерви господарі провели ще одну результативну атаку, а в другому таймі гравці «Луцьксантехмонтажу» довели рахунок до не пристойного – 8:1.

Чемпіонат України серед аматорів, 3 тур

«Луцьксантехмонтаж №536» (Луцьк) – «Варатик» (Коломия) – 8:1 (5:1)

Голи: Сущ (9, 36), Кабанов (11), Пушкарчук (14), Герасимук (25), Жук Мих. (47), Бабенко (68), Котюн (90) – Дмитерко (30).

ЛСТМ: Горнік, Максимчук, Байбула, Котюн, Мосіюк, Герасимук (Жук Микола, 46), Олійник (Бабенко, 50), Сущ (Трохимчук, 46), Пушкарчук (Гладун, 67), Зайчук (Жук Михайло, 46), Кабанов (Гаврилюк, 46).

Варатик: Гавадзюк (Зейкан, 90), Базюк, Назарійчук, Бабійчук, Іваничук В., Ачкасов (Сахрук, 87), Гергелюк (Ткачук, 68), Кузенко (Козоріз, 80), Ключко, Дмитерко (Головатюк, 76), Іваничук П..

24 вересня 2022 року, 14:00. с.Княгининок, стадіон «Арена ЛСТМ».

Арбітр: Ігор Садковський
Асистенти арбітра: Юрій Кравченко, Валерій Волошин
Резервний арбітр: Сергій Подригуля
Спостерігач арбітражу: Віктор Кравченко.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!