Друга лігаНовиниЧемпіонат області

Першість області: «Олімп» і «Яструб» продовжують без втрат, камбек від «Снятина», результати 3-го туру



3-й тур за два тижні провели учасники Другої ліги Івано-Франківської області. По 3-й перемозі в трьох матчах здобувають лідери першості.

ФК «Снятин» у матчі з командою дитячо-юнацької школи «Прикарпаття» після першого тайму поступався у два м’ячі, які реалізували Віталій Козенко з 11-метрової позначки і Володимир Дубина у середині першого тайму. В другій половині гри снятинській команді вдалося переламати хід матчу забивши у ворота СДЮСШОР «Прикарпаття» чотири голи – 2:4.

«Олімп» на останніх хвилинах вирвав перемогу в Тисмениці у місцевого «Хутровика» – 1:0, а «Яструб» забив два сухі голи «Прикарпаття-Тепловику» U-18 – 2:0.

Болехівські «Карпати» вдома на змогли обіграти «Ліцей-Вікторію». Підопічні Олега Сосєнкова двічі в матчі вели в рахунку завдяки голам Івана Матуляка, який забив у кожному з таймів. Але ще до перерви Максим Угринюк відповів, а в доданий до матчу час Володимир Ковальчук приносить перші залікові бали до скарбнички «Ліцей-Вікторії» – 2:2.

Також перше очко до свого активу кладе «Черемош-Сандаліно», який на домашній «Черемош Арена» розійшовся мировою з футбольною академією «Прикарпаття». Хорошу нагоду забити гол у роздягальню змарнував з 11-метрової позначки Тарас Пиптюк. У середині другого тайму Вадим Салій вивів «прикарпатців» вперед, а за 5 хвилин Михайло Черленяк встановив статус-кво – 1:1.

З аналогічним результатом завершився поєдинок в Галичі між однойменною командою і сусідами з Бурштину – 1:1, а матеївський «Прометей» переграв «Прут» з Делятина – 2:0.

Першість Івано-Франківської області, 3 тур, 25 вересня

«Яструб» (Поляниця) – «Прикарпаття-Тепловик» U-18 – 2:0
«Карпати» (Болехів) – «Ліцей-Вікторія» (Ів.-Франківськ) – 2:2
СК «Галич» – ФК «Бурштин» – 1:1
«Прометей» (Матеївці) – «Прут» (Делятин) – 2:0
«Черемош-Сандаліно» (Верховина) – ФА «Прикарпаття» U-19 – 1:1
СДЮСШОР «Прикарпаття» – ФК «Снятин» – 2:4
«Хутровик» (Тисмениця) – «Олімп» (Татарів) – 0:1

Фото ФК «Черемош-Сандаліно» (Верховина)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!