НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 14-й тур: «Бескид» залишає дно чемпіонату, відбулись зміни в недільних матчах



Сьогодні відбувся поєдинок у Воскресінцях між коломийським «Покуттям» і «Бескидом» з Надвірної, у якому команди аутсайдери вирішували хто замикатиме турнірну таблицю за підсумком 14-го туру. З рахунком 3:2 перемогу святкували підопічні Петра Кушлика, котрі піднімаються у турнірці на 9-те місце.

А ось в матчах, які були зіграні 18 квітня, відбулися зміни. Зокрема, у Тюдові місцеве «Сокільське» приймав гостей з Долини, в якому господарі врятувалися від поразки на останніх секундах поєдинку завдяки влучному удару з 11-метрової позначки Петра Шахрая. Проте, згодом результат поєдинку анульовано, зарахувавши технічну поразку «Нафтовику».

Те саме спіткало команду з Брошнів-Осади. «Карпати» впевнено переграли франківську «Ніку-Вовчинець» з рахунком 2:0, але їм зарахували технічну поразку.

Мабуть, це зв’язано з тим, що в матчах взяли участь дискваліфіковані гравці команд «Нафтовик» і «Карпати». Тому матч, який завершився нічиєю або перемогою команди, у якій виступав даний гравець, то команді зараховується технічна поразка (–:+), а супернику – технічна перемога (+:–).

Чемпіонат області, 14-й тур

21 квітня
Варатик — Бескид – 2:3

18 квітня
Сокільське — Нафтовик – +:-
Пробій — Ураган – 0:2
Ніка-Вовчинець — Карпати БО – +:-
Турка — Прикарпаття-Тепловик – 3:3

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!