НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: У коломийському дербі впевнено перемагає «Покуття»



В середу, 21 вересня, відбулось коломийське дербі – в рамках 3-го туру «Варатик» приймав «Покуття». До цього матчу команди тричі зустрічалися між собою в чемпіонаті області – 2 перемоги за «Покуттям» (2:0, 1:0) і в минулому сезоні команди звели матч до нічиї (1:1).

У звітному поєдинку боротьби не вийшло. Підопічні Любомира Корнути двічі у кожному з таймів вразили ворота Ігоря Гавадзюка.

У середині першого тайму Олександр Савчук відкрив рахунок, а Павло Бекеша його подвоїв. По перерві той же Олександр Савчук забив другий гол в матчі, а Ярослав Габрух встановив рахунок 4:0 на користь «Покуття».

Таким чином «Покуття» здобуває третю перемогу у коломийському дербі, і наздоганяє «Вільхівці» з «Ураганом» у турнірній таблиці (принаймні до неділі), а підопічні Ігоря Гавадзюка залишаються без залікових очок.

Чемпіонат Івано-Франківської області, 3 тур

«Варатик» (Коломия) – «Покуття» (Коломия) – 0:4 (0:2)

Голи: Савчук (20, 66), Бекеша (32), Габрух (81).

Варатик: Гавадзюк, Назарійчук, Ключко, Базюк, Іваничук В., Ткачук, Авілов (Сахрук, 82), Іваничук П., Флейчук, Ачкасов, Козоріз (Кузенко, 77).

Покуття: Заверуха (Цібій, 79), Гайдичук, Вишиванюк (Лотоцький,70), Магурчак (Дячук, 75), Бекеша, Габрух, Кметюк, Романчук, Ачкасов (Корнута, 63), Нападюк (Семчук, 71), Савчук.

Попередження: Ткачук (54) – Вишиванюк (55)

21 вересня 2022 року, 14:00. Воскресинці, стадіон «Каменяр».

Арбітр: Ігор Геник.
Асистенти арбітра: Роман Гордійчук, Віктор Лесюк.
4-й арбітр: Віталій Корнута.
Спостерігач арбітражу: Тарас Семанюк.

Фото ФК «Варатик»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!