НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Вільхівці» не дорахувались залікових балів у Кутах



В Івано-Франківську область прийшла зима, яка поламала плани на завершення першого кола чемпіонату в осінню пору року – 11-й тур, який мав пройти минулої неділі, 20 листопада, перенесено на весну наступного року. Але все-таки два перенесені матчі 8-го і 10-го турів заплановано провести згідно календаря.

Один з них вже відбувся в Кутах, у середу, 23 листопада, в рамках 10-го туру чемпіонату Івано-Франківської області, між місцевими «Карпатами» і одним з лідерів чемпіонату, ФК «Вільхівці».

У першому таймі точилась рівна боротьба, команди не могли похизуватись явною перевагою над суперником. Створивши кілька небезпечних моментів на двох єдиний м’яч до перерви (регламентованої) забито в кінці тайму. На думку головного арбітра в одному з епізодів Святослав Локатир у своїй карній зоні не за правилами зупинив Олега Гринюка, за що господарі отримали право на 11-метровий удар. Вирок виконав Арсен Дем’яник, хоча Остап Вульчин вгадав напрям польоту м’яча, але дотягнутися до «круглого» не зміг – 1:0.

У компенсований час до першої половини гри «Вільхівці» мали можливість зрівняти рахунок, коли після прострільної передачі вздовж воріт на ближній стійці Андрій Боднарук впритул розстрілював ворота, і тільки відмінна реакція воротаря відправила команди на перерву за переваги «Карпат».

Чемпіонат області: «Вільхівці» не дорахувались залікових балів у Кутах 2

У другому таймі команди провівши 10 хвилин, змушені були вдруге покинути футбольне поле. Цього разу через оголошену повітряну тривогу, після якої гості вийшли більш заряджені на результат. Проте здобути перемогу команді Андрія Нестерука не вдалось, яка задовольнилася нічиєю завдяки голу Андрія Боднарука на 79-й хвилині – 1:1.

«Карпати» вчергове продемонстрували не поступливість у матчах з лідерами, а «Вільхівці» втративши два очка, втрачають можливість одноосібно завершити осінню частину на вершині турнірної таблиці. 27 листопада «Вільхівці» проведуть поєдинок з «Варатиком».

Чемпіонат Івано-Франківської області, 10 тур

«Карпати» (Кути) – ФК «Вільхівці» – 1:1 (1:0)

Голи: Дем’яник (40, пен) – Боднарук (79)

«Карпати»: Іванюк Дн., Лейб‘юк, Рябченко, Перепічка, Іванюк Дм., Липчук, Фейчук, Дем‘яник (Остафійчук, 71) Гринюк, Бєлоусов, Берсан.

«Вільхівці»: Вульчин, Ходак (Петранюк, 76), Нестерук, Локатир, Третяк, Блащук, Камрадський, Блонський, Буртник, Боднарук, Василів (Слободян, 46).

Попередження: Дем’яник (15), Лейб’юк (63), Липчук (82), Берсан (90), Іванюк Дн. (90) – Буртник (28), Василів (33), Локатир (81).

23 листопада 2022 року, 12:00. Кути, стадіон «Авангард»

Арбітр: Іван Салаш
Асистенти арбітра: Юрій Лабач, Іван Данилюк
Резервний арбітр: Павло Мельничук
Спостерігач арбітражу: Ярослав Герега

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківської області можна ТУТ.

Фото ФК «Вільхівці»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!